Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marsilya taraftarı çok üzgün lassana gidecek diye adamlar her sene sömürülüyor Ayew den sonra filan ağır gelir onlara yazik. Tiksiniyorum zaten Marsilya halkından kökünü kurutalim umutuda chedjou yu da hediye edelim bir zahmet.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

2 oyuncu yetmez

Tarık ve Olcanı da hediye edelim

Donk'u 6 aylığına kiralasak iyi olur Kasımpaşa'ya falan maaşının yarısını ödeseler yeter 6 ay için 375bin Euro.

Nazifoglu beyaz futbolda canli

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunun kararını Marsilya veremez, zira kontratta böyle bir madde var bu açık ve net. Moskova'nın böyle bir indirime gidip gitmeyeceği meçhul. Bir başka senaryo da cezayı Galatasaray ve Diarra'nın bölüşeceği şeklinde. Ama ilk ihtimalin daha güçlü olduğunu söylüyor Cenk Ergün.

Marsilya yönetiminin Fransız basınına söylediği de kontratta öyle bir madde olmadığı.

Sözlü olarak anlaşılmış, serbest kalır diye bir madde konmamış.

Marsilya'da Doria'nın durumu nedir kiraya veriyorlar 2 yıldır... Chedjou'yu verelim üstüne para verip Doria'yı alalım en azından solak stoperimiz olur.

%99 işi dediğim gibi çıktı. "Yanlış anlaşılma oldu" diyor :D

Diarrayi yuzde 99 aldik demedim diyor ben herseye yuzde 99 derim dedi. 10 milyon euro ceza olayi varmis cozerse bizde

diarra icin kivirdi

10 mio problemi cözerse geliyor. yani foss

Diarra ile anlasmisiz

Diarra ile anlaştık diyor.

Ama ceza olayı 10 gune kadar uzayabilir diyor oha ya.

Levent Nazifoğlu: "Diarra ile anlaştık. Oyuncunun 10 M €'luk bir cezası var, o konuyu çözümlersek kendisini kadromuza katacağız."

Ertem "Ne kadar sürede çözümlenir?" diye sordu, "Aşağı yukarı 10 gün civarı sürer diye düşünüyorum" dedi Nazifoğlu.

Tabii barcelona dahi istese bize gelir denayer. Oyle yurekten bagli bir kardesimiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt