Ali Yılmaz
10 Numara!
- 31 Temmuz 2009
- 15.312
- 3.993
- 1.948
Adam 10 gün çok değil mi diye soracaktı , bu cins Sinan tam yerinde rezil etti soruyu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Herşeyi söyledi. Neyi soracak ki?
Her söylediğine inanmak zorunda mıyız bizim yönetimin?
Fransız basınında bizzat Marsilya başkanının yaptığı açıklamalar var serbest kalma maddesi yok diye aynı şekilde bakarsak o da yazılı bir şeye güvenmeden söylemez herhalde.
Kaldı ki güvendiğimiz basınımız düne kadar Chedjou önerildi diyordu takasta. Madem serbest kalma maddesi var bu öneri neyin nesi?
Adam ayrılmak istiyor diye cezasını öne sürüp Marsilya'ya ufak bir bedelle hatta mümkünse bedavaya bitirmeye çalışıyorlar işte.
ertem tam diarra icin birsey daha soracakti gavat sinan ortaya atladi. 10 gün mevzusunu
Tamam bonservis dediğin ufak bedeldir zaten.Öle 5 filan isteseler hemen masadan kalkar bizimkiler.Göstermelik bir rakamdır o.Adam marsilyada oynamak istemiyor zaten.10 milyon cezası oldugu için bonservis isteyemezler uçuk.Onun için şuan önemli bir konu değil bonservisi filan.Sadece tek sorun ceza parası.
Dün nazifoglu diarra ceza konusunu cözmeli demisti zaten
Acilen futbolu bırakmalısınFT gelseydi en fazla çöp olarak Serdar gelirdi ve bu harcanan paralara ne adamlar bulurdu. Bunu 2011 de yaptı yine yapardı.
Acilen futbolu bırakmalısın
FT mi bulacak , yahu Fatih Hoca transfer konusunda çok dar görüşlü ve saplantılı bir adam , Kaka müzmin sakatı az daha bize kitleniyordu , RVP gibi patlayacaktı elimizde.FT gelseydi en fazla çöp olarak Serdar gelirdi ve bu harcanan paralara ne adamlar bulurdu. Bunu 2011 de yaptı yine yapardı.
Levent nazifoğlu: vitinho alternatifler aramizda 2-3 oyuncu giderse kanat forvet dusunuyoruz. @Sergen Zeren
dolar demedi sanki tl dedi , zaten dolar olması imkansız benim tahminim, yoksa ben mi yanlış duydum?Levent Nazifoglu:''Şuan Galatasaray'da 2 milyar dolarlık bir proje üzerinde çalışıyor''