Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muntari halen bir kulüple anlaşmamış.

Gerçekçi olursak iyi bir transfer olur mevcut şartlarda.

O ayrı tabii belki anlaşırlar.

Fakat ne bonservis isteyecek öyle bir hakları yok falan tarzında yaklaşım yanlış.

Kaldı ki adam bir de kaptan seçildi yani. Her şey olabilir, belki kalır.

Adam bizde oynamak istiyor bu çok net.Haftaya belli olur her şey.Hala aynı görüşteyim.Ceza parasından dolayı bonservis göstermelik bi rakam yada hiç olmayacak.Kap açıklamasında görürüz zaten eğer biterse transfer.

FT mi bulacak , yahu Fatih Hoca transfer konusunda çok dar görüşlü ve saplantılı bir adam , Kaka müzmin sakatı az daha bize kitleniyordu , RVP gibi patlayacaktı elimizde.

Sneijder'e istemem yan cebime koy dedi Fatih Hoca.

Öyle geniş bir portföyü yoktur hocanın , üstelik yıllar önce listesinde olan adam yaşlansa bile hala durur o listede..

2011'de çok doğru adamlara gitti bana göre. Resmi olarak Ujfa,Reyes,Forlan,MELO,Eboue,Muslera,Podolski ve Riera.. Sonra ki dönemler için aynısını söyleyemem ama ilk tercihleri yani yeni kadro yapılanmasında çok doğru adamlar buldu ve bunları çok makul fiyatlara bitirdi takıma seviye atlattı. Diğer transfer dönemleri için siz haklısınız sonuna kadar katılıyorum. Amrabat konusu falan aklıma gelince bende üzülüyorum.

Son düzenleme:
yok dolar dedi twitterde de yazmışlar dursun başkan çalışıyor
ilginç , riva için 1 milyar tl cviarı diye konuşuluyordu.

yalnız divan kurulunda proje için onay verilirken tüm gayrimenkullerimizin toplam potansiyel değeri 13 milyar tl'ye yakın tutuyordu yanlış hatırlamıyorsam.O zaman rakamlar örtüşüyor riva ve florya i.çim.

Onazi'yi çok rahat alırdık istesek böyle boş hayallerin peşinde koşacağımıza.

Orta sahaya çağ atlatırdı.

Hem de 5'te 1 maliyetine falan.

Barca ve sevilla maclarinda 2 macta 18 gol oldu :)

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

spor kulübü niteliğimizi değiştirip piyasada gayrimenkul yatırım ortaklığı olarak devam edelim derim ben.

Bide Diarranın altarnafitleri onun kadar iyi dedi.Nah iyi.Bunu alamazlarsa kısaca sg ler.

Almanya Brezilya maçı uzatmalara gitti açın izleyin topçu görün biraz

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Ben cozdum bu herifi.

Levent tribunlere oynayan yalanci, kaypak sahtekar dansozun teki.

Dursun ve biraderi ile tencere kapak pozisyonu almis.

Dun Hagi transferini de kendi yapmis gibi anlatti Irfan kurtun ofis boyuydu oysa.

Tribunlere oynuyor dursun yakinda kovacaktir bunu.

Son düzenleme:
transfer dönemi resmen nezaman bitiyor ?

levent daha dün haftaya müjdeleri verecez demişti sanki

Diarra'nın avukatı falan L.Moskova ile görüşecekmiş bu hafta basın yazmıştı oradan gelen habere göre belli olur...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt