Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dolar demedi sanki tl dedi , zaten dolar olması imkansız benim tahminim, yoksa ben mi yanlış duydum?
O ayrı tabii belki anlaşırlar.
Fakat ne bonservis isteyecek öyle bir hakları yok falan tarzında yaklaşım yanlış.
Kaldı ki adam bir de kaptan seçildi yani. Her şey olabilir, belki kalır.
FT mi bulacak , yahu Fatih Hoca transfer konusunda çok dar görüşlü ve saplantılı bir adam , Kaka müzmin sakatı az daha bize kitleniyordu , RVP gibi patlayacaktı elimizde.
Sneijder'e istemem yan cebime koy dedi Fatih Hoca.
Öyle geniş bir portföyü yoktur hocanın , üstelik yıllar önce listesinde olan adam yaşlansa bile hala durur o listede..
ilginç , riva için 1 milyar tl cviarı diye konuşuluyordu.yok dolar dedi twitterde de yazmışlar dursun başkan çalışıyor
Levent Nazifoglu:''Şuan Galatasaray'da 2 milyar dolarlık bir proje üzerinde çalışıyor''
Arsenal ya Mustafi ya Denayer i alacakmış
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Adamı almadan neden kanal kanal geziyor?
Niye bırakıp gitmediklerini söylemiş dolaylı yoldan işte.
Cukka
Bide Diarranın altarnafitleri onun kadar iyi dedi.Nah iyi.Bunu alamazlarsa kısaca sg ler.
bugün bile belli olur.4te maç var.Diarra'nın avukatı falan L.Moskova ile görüşecekmiş bu hafta basın yazmıştı oradan gelen habere göre belli olur...