Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lass gelmek ister zaten, o konuda bir problem yokmuş. Şu an tek sorun 10 M €'luk ceza.

Diyelim anlaşamadi bizi ne ilgilendiriyor Biz daha fazla maaş veriyoruz zaten. Bu işin tek mantiği 3 seneye yaymaya çalişiyorlar. her sene 1.5 vereceğiz Moskovaya Diarrada verecek. Böyle bir sorun olabilir sadece 10 milyon euro inmez saçma

Diarra 'nın 10 milyonluk cezasının sebebini bilen var mı?

Kesinleşmiş cezayı kaçan giden bir futbolcusu için üstelik niye indirsinler?

Hayal satıyorlar.

Takır takır alırlar o parayı üstelik finansal fair play gibi her geliri yazabildiğin bir kriter varken.

Diyelim anlaşamadi bizi ne ilgilendiriyor Biz daha fazla maaş veriyoruz zaten. Bu işin tek mantiği 3 seneye yaymaya çalişiyorlar. her sene 1.5 vereceğiz Moskovaya Diarrada verecek. Böyle bir sorun olabilir sadece 10 milyon euro inmez saçma

İmza parası verecekmişiz 4.Onunda bi kısmını verecek Moskovaya.

Lokomotif'e ödenecek parayla transferin ne alakası var onu çözemedim daha.Yahu bu adam marsilyada kalınca ödemeyecek mi o parayı.Taraftarı oyalıyolar başka bi şey değil

sanırım transfer olamıyor öyle bir durum var,dün haluk yürekli o tarz birşeyler demişti

Levent Nazifoğlu : "Diarra dışında ona yakın kalitede iki oyuncu ile daha görüşüyoruz."

iyi bari

675384.jpg

OM'da da serbest kalma maddesi falan yok. Fransız basını en az 4 m € istediklerini yazıyor.

Tamamen adamların insafına kalmış durumda.

Chedjou'yu falan o yüzden öneriyorlar Diarra karşılığında.

Adamlar kaptanlık vermiş, bedava bırakma gibi bir zorunlulukları da yok.

Kısacası her türlü zor bu transfer.

Almanya Brezilya maçı uzatmalara gitti açın izleyin topçu görün biraz

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Brezilyanin gecen bi macini izledim hangi macti suan hatirlamiyorum douglas diye bi cocuk vardi sol tarafi tek basina kullaniyodu

Son düzenleme:
Ben size olacağı yazayım. Diarra falan gelmez bunlar son 2 gün kala daha önce bizim ligde herhangi bir anadolu takımında oynamış defansif ortasaha alırlar. Bu adam en fazla kalite açısından N'diaye olur. Şu an nerede pek bilmiyorum ama Bursa'dan EPL'ye gitmişti. Sonra Betis falan karışık bir adam... Sonuçta çapımız belli, bu sene yabancı oyuncu alsak bile en az bir sezon bizim ligde top koşturmuş adamları bulup alıyoruz. Vizyona gel!

Umut,Olcan ve Tarık elimizde kalır. a2 ile idmana çıkarken bir bakarlar 10. hafta sonunda Rie Hoca kovulmuş ve A takım idmanında bulurlar kendilerini. Sonrasını ne siz sorun ne de ben söyleyeyim...

Son düzenleme:
Ben size olacağı yazayım. Diarra falan gelmez bunlar son 2 gün kala daha önce bizim ligde herhangi bir anadolu takımında oynamış defansif ortasaha alırlar. Bu adam en fazla kalite açısından N'diaye olur. Şu an nerede pek bilmiyorum ama Bursa'dan EPL'ye gitmişti. Sonra Betis falan karışık bir adam...

Umut,Olcan ve Tarık elimizde kalır. a2 ile idmana çıkarken bir bakarlar 10. hafta sonunda Rie Hoca kovulmuş ve A takım idmanında bulurlar kendilerini. Sonrasını ne siz sorun ne de ben söyleyeyim...

8 m €'ya Villarreal'e gitti.

Diarra 'nın 10 milyonluk cezasının sebebini bilen var mı?

CAS, Marsilyalı Lassana Diarra'nın Lokomotiv Moskova'dan Marsilya'ya transferinde usulsüzlük yaptığı gerekçesiyle Fransız oyuncuya 10 milyon euro ceza kesti.

Lokomotiv'de teknik direktör Kuchuk ile anlaşamıyordu, antrenmanlara çıkmama kararı almıştı. Kadro dışı bırakmışlardı Diarra'yı, o da gidip Marsilya ile imzalamıştı. Lokomotiv de bu konuyu CAS'a taşımıştı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt