Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nazifoglu diarra ile anlastik ama 10m sorunu cozulmesi icin 10 gun beklememiz lazim dedi ama alternatifleri ile de gorusuluyormus, bu oyuncularin kalitesi de diarra'ya yakinmis.

Diarra transferi iyice karisik yaw, simdik lokomotiv 5milyona evet derse bizimkiler karsilayacak da, lokomotiv neden 10'dan 5'e insin? Eger diarra bu 10milyonu bir kac yil icinde odeyecekse ozaman bizimkilerin istedigi olur ve lokomotiv 5milyonu pesin ister ve transfer gerceklesir. Biz diarra'nin cezasini karsilayacagimiza gore imza parasi odemeyiz diye dusunuyorum.

Diarra marsilya ile yaptigi sozlesmede marsilya avrupa kupalarina katilmassa bedelsiz cikis maddesi varmis.

Ya diarra ya da diarra'ya yakin seviyede bir önlibero alinacak... selcuk'un yeri garanti olsa da selcuk'un yerine tolga'yi ilk 11'de gormek isterim, bakalim riekerink selcuk'u kesebilecek mi :D

Son düzenleme:
Brezilyanin gecen bi macini izledim hangi macti suan hatirlamiyorum douglas diye bi cocuk vardi sol tarafi tek basina kullaniyodu

Valla ben denk geldim deli maç oluyor Top bir o kalede bir bu kalede. Canı sıkılan açıp izlesin hem genç hem kaliteli topçu nasıl olur görsün.

Ha birşey soracağım Almancilara bir ara 4-5 tane türk vardı samet filan bunlarda nerde o geleceğin yıldızları gümbür gümbür geliyor diyordu herkes

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Diarra gelmesede olur ama uygun birini alsinlar artik iste DOS olarak

O değilde Nice bile Dante yi almış Pato direkten dönmüş Son anda villareal é gitmiş,Rize Adebayor flaminiyi alıyor biz ne yapıyoruz çözebilen varmı

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

marsilya hocası çıkış opsiyonu olmasa diarra kalsın isterim demez bedelini ödesin galatasaray alsın derdi

Levent Nazifoğlu tamam taraftari bilgilendiriyorda Serdar aziz'i ben aldirdiğim sorumluluğu ben aldim dediğinde benden bir eksi almişti. Diarra'da olmazsa benim için bir hiçtir. Göreceğiz hep beraber Ha Diarra yerine iyi birini bulduysa laf etmem sadece.

Ne on günü ya ben istemiyorum o zaman diarra filan ongünmüş önlibero filan almıyacak bunlar

OOS:
Wesley Benjamin Sneijder
Josué Filipe Soares Pesqueira

RW:
Armindo Tué Na Bangna
Sinan Gümüş

LW:
Łukasz Józef Podolski
Yasin Öztekin

CT:
?????????????
Eren Derdiyok

Hücumda tek eksik iyi bir forvet. Bol alternatifli bir kadromuz olur. Bu bölgelerdeki diger gereksizleri göndermemiz lazim.

Olurdu lakin onazinin bizde oynuyacak forsu yoktu daha popi adamlar baktılar oraya şimdide alamıyacaklar kimseyi

Bu çilekli fors işleri yüzünden battık ya zaten renktaş.

Kaldı ki adam Lazio'da da iyiydi yani, öyle 2.ligden falan da gelmeyecekti.

Forvete en fazla Niasse gelir. Defansif orta saha olarak da geçen sene küme düşen ES-Es'de kim oynuyordu? Toko, Alparslan Öztürk falan o çapta bir adam getiriler.

Vitinho işi ciddiymiş demeq helal sergen bazılarına kapağı taktın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt