Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bence diarrayı kaybediyoruz bari chedjouyu bedavaya koparalım diye düşünüyor marsilya.

Fransız basının yazdığı olay herhangi bir çıkış maddesi olmadığı, Marsilya'nın en az 4 m € istediği.

Kaynakları da Marsilya yönetimi.

Bizim basının senaryolarından daha gerçekçi geliyor.

Ha bu demek değil ki bedava gelmesi imkansız.

Eğer oyuncu diretirse, bu ceza olayları maaşlar falan cüzi bir bonservise ikna olabilirler belki.

Siz chedjou chedjou diyorsunuzda Marsilya istemiyor Chedjou yu nede chedjou bizden gitmek istiyor. Biliyor giderse Lorient gibi takımlara gidip 300-400 bin euro alacak

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

OOS:
Wesley Benjamin Sneijder
Josué Filipe Soares Pesqueira

RW:
Armindo Tué Na Bangna
Sinan Gümüş

LW:
Łukasz Józef Podolski
Yasin Öztekin

CT:
?????????????
Eren Derdiyok

Hücumda tek eksik iyi bir forvet. Bol alternatifli bir kadromuz olur. Bu bölgelerdeki diger gereksizleri göndermemiz lazim.

Kara tablo çizmek istemem ama isim bazında olan kalite ile performans arasında uçurum var burada.

Josue -> Emre Çolak
Burak Yılmaz -> Eren Derdiyok

oldu sadece şu ana kadar bu bölgede. Bruma çok kritik. Eğer performansını lige götürürse bir şeyler olur. Aksi durumda bizim için sezonun sıkıntılı geçmesi olası.

Valla ben denk geldim deli maç oluyor Top bir o kalede bir bu kalede. Canı sıkılan açıp izlesin hem genç hem kaliteli topçu nasıl olur görsün.

Ha birşey soracağım Almancilara bir ara 4-5 tane türk vardı samet filan bunlarda nerde o geleceğin yıldızları gümbür gümbür geliyor diyordu herkes

Erdal ozturk var bayern'deki cocuk. Levin oztunali iyi bi sezon gecirmisti bi kac macini da takip etme sansi buldum digerleri yalan oldu herhalde :)

Fransız basının yazdığı olay herhangi bir çıkış maddesi olmadığı, Marsilya'nın en az 4 m € istediği.

Kaynakları da Marsilya yönetimi.

Bizim basının senaryolarından daha gerçekçi geliyor.

Ha bu demek değil ki bedava gelmesi imkansız.

Eğer oyuncu diretirse, bu ceza olayları maaşlar falan cüzi bir bonservise ikna olabilirler belki.

Zaten Diarra ile anlaşılmış bence Marsilya'yı ikna etmiş Diarra..L.Moskova konusunda nasıl ikna eder bilemiyorum zor iş..son 10 güne kalacak bir iş değildi sanki.Bana gelecek gibi geliyor

Penaltılara gidecek gibi maç inşallah Almanya alır

Benim anlamadigim dun niye ayni reaksiyonu gostermediniz?

Zaten dunde Oyuncu ile anlasildi ama cezasi problem demeye getirmisti. Yeni birsey soylememis. Cezada indirime giderse , oyuncu bizde iste...

AMa asil sorun neden 10 gun ve Lokomotiv niye indirime gitsin. Bence transfere yatti gozuyle bakin.

Chedjou,Hamit,Sabri ile sezon sonu vedalaşılır ayrılacaklarını sanmıyorum

Ulan o kadar başarıdan sonra bizi bu hallere düşürenlerin Allah bin bir türlü belasını versin! 2012 sonrası doğru kadro yapılanmasına devam etseydik şu an ligi düşünmek yerine CL'de kimi çekeriz onu tartışıyorduk.

Zaten Diarra ile anlaşılmış bence Marsilya'yı ikna etmiş Diarra..L.Moskova konusunda nasıl ikna eder bilemiyorum zor iş..son 10 güne kalacak bir iş değildi sanki.Bana gelecek gibi geliyor

Olabilir.

Dönüp dolaşıp aynı yere geliyor zaten hep diyaloglar.

Yani çıkış opsiyonuyla kulübü ikna etmek arasındaki ince çizgi :)

Diarra sozlesmemde serbest kalirim maddesi veya kagidim var diyor Marsilya daha cok bekler.

ilginç , riva için 1 milyar tl cviarı diye konuşuluyordu.

yalnız divan kurulunda proje için onay verilirken tüm gayrimenkullerimizin toplam potansiyel değeri 13 milyar tl'ye yakın tutuyordu yanlış hatırlamıyorsam.O zaman rakamlar örtüşüyor riva ve florya i.çim.
Bahsedilen 2 milyar dolar projenin toplam maliyeti.
Bize ordan kar payi verecekler.
Toplam 300 milyon lira filan.

Ağzımıza bir parmak bal calacaklar

HELAK OL YAĞLI SURAT!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt