Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vizyonsuz yöneticiler olunca kazık yenmesi kaçınılmaz zaten renktaş. Bırak ön liberoyu bu sene yapılan çoğu transfer kazık kokuyor zaten

Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yapılan transferlerin hepsi başdan aşağı yanlış ve kazık , oyunculara verilen paralarada bakılınca lağım kokusu yayılıyor ortalığa..

Yaşının adamımısın acaba? Kaç yaşında adam milleti trollemekle uğraşıyor taş koyuncada ergen gibi hakaret savurdun afferim.

olm sunu anla defalarca uyarmama rağmen yaptğınız beyınsızlıkler cocukluklar yuzunden gözumde yok hukmundesınız size hakaret etmısım etmemısım önemlı değil benım ıcın.
troll muhabbetine gelince her muhabbet trol değildir sohbet muhabbet ayrıdır bahsettiğin olay ayrıdır.bunların ayrımını yapamadan yapmayı bilmeden bu karşılaştırmalara girme.

gerçi defalarca dedim salak salak akşama kadar dilleme kelimesini kullanıp espiri yaptığını sanan gerzekleri taklit etmeye başlaman ayrım yapamama durumunu gösteriyor. olayı daha fazla uzatıp mor bandrolollü pc oyunu dilencilerini sevindirme şimdi timsah yuruyusu yapıyorlardır. uza hadi

umut bulut yasal hakkının ardında duruyor,esas sorumlu bu kazmayla sözleşme uzatan,ona bu ücretleri verenlerdir..

Yasal hak falan diyip haklıymış gibi göstermeyin,hangi etik değerlere sığar bu yaptığı? Yemek yediği kaba pislemektir bu,Galatasaray gibi bir klübe alenen zarar vermeye çalışmaktır.

Umut Bulut düzenini bozamam diyor. Taraftar terör estirsin evinin önünde sabah akşam çevreye zarar vermeden de düzeni nasıl olur görsün.
Sözde pro oyuncular bide.

Umut denen hainin,futbol hayatını bitirmek,boynumuzun borcu olsun renkdaşlar.

Osmanı nasıl bozdum ama kendini süperzeka filanda sanıyormuş hadi öle olsunda korkağın teki kimseyle polemiğe giremez anca trollük yapar damarına basılıncada hakaretler savurup ban yer. Ben bunu bataklığından aldığımda foruma yazacak yüzü yoktu rehabilite ettik düzeldi şimdide şımarmış ayarı vermem gerekiyordu.
Bu kolpacıyı bitirmek istesem 4-5 ay evvel fişini çekmiştim zaten en az 1 yıl yazamazdı foruma bak yine sövmüş ama kıyamıyorum köftehora arada böyle ayarlar verip terbiye etmek daha iyi eğitimini tamamlıyacağız rehabilitesi sürecek..

hımbıl salak maynak
neyi kafasını yaşıyonuz bir susun ya sizin boktan atışmanızımı takip etcez antepte patlamala olmuş keyfimiz yok iki takım durumunu takip edelim kafa dağıtalım dedin şunlara bak verin birbirinize tlfnunuza ya sesli yada whatsapp tan atışın

Tartismalarin sebebi sergen

Sergen ceza alinca burda tartismalar sona eriyor

Daha önce yasadik bunlari

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt