Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osmanı nasıl bozdum ama kendini süperzeka filanda sanıyormuş hadi öle olsunda korkağın teki kimseyle polemiğe giremez anca trollük yapar damarına basılıncada hakaretler savurup ban yer. Ben bunu bataklığından aldığımda foruma yazacak yüzü yoktu rehabilite ettik düzeldi şimdide şımarmış ayarı vermem gerekiyordu.
Bu kolpacıyı bitirmek istesem 4-5 ay evvel fişini çekmiştim zaten en az 1 yıl yazamazdı foruma bak yine sövmüş ama kıyamıyorum köftehora arada böyle ayarlar verip terbiye etmek daha iyi eğitimini tamamlıyacağız rehabilitesi sürecek..

Vay arkadaş.

hakanın lafları araklamış şimdide :asd: eğitimsiz şebeğine ne söylediyse kopyala yapıştır yapmış. orjinal olmayınca böyle taklitçi kalıyorsun

Yazık

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tartışma oldukça gereksiz yere uzuyor. Gerek yok bunlara.

Sonu kırıcı olan her türlü kavgaya hayır. Laf dalaşı olur ama bunun tadı kaçınca hoş olmuyor.

Saygı çerçevesinde devam edelim. Aksi takdirde muhataplara ceza vermek zorunda kalacağız.

İyi forumlar.

Sonu kırıcı olan her türlü kavgaya hayır. Laf dalaşı olur ama bunun tadı kaçınca hoş olmuyor.

Saygı çerçevesinde devam edelim. Aksi takdirde muhataplara ceza vermek zorunda kalacağız.

İyi forumlar.

Küfür mü istiyorsun Alpay, açık konuş? :red:

umut denyosu istabuldan ayrılmak istemiyorsa kasımpaşa ya falan gitsin
yeter ki s...... gitsin

İyi forumlar.
abi akşam fener yenecek başakşehiri 4-0

uzatmıyacağım kimin neyi kopyaladığı ortada. hadi eyv.

Özele gel osman. Gençler transfer konuşuyor burda prim kasma kavga üzerinden

Bu umut kadar şerefsiz futbolcu zor görülür herif resmen pisliğin surat bulmuş hali o kadar tiskindim ki artık o pislikten,dayak yer umarım istanbul'da GS taraftarından.

ulan yeni farkediyorum adamın biri bırakın kavgayı ülkede bomba patladı moralimiz bozuk düzelsin diye nöbete geldik yazmıs sonrada kral attıı goooooll.
bazı şeylere cidden şaşırmamak lazım

Maçta oynaması bir şey değiştirmez,menajeri ve avukatı L.Moskova ile görüşüyor ona göre açıklanacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt