Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Diarra'nın geleceği yok. O bonservis sorunu da uzun süredir var zaten. Halledecek olsa şimdiye kadar hallederdi. Alternatifleri de hangi kazmalar kimbilir..

Evren Göz ‏@evrengoz 2 sa.2 saat önce
Diarra için Rusya'dan haber bekleniyor. Galatasaray oyuncuyla sorun yaşamıyor. Ceza konusu netleşince transferin seyri belli olur.

Leiva ilk 18 e giremedi de ne oldu yine alamadik. Diarra'nin 11 oynaması transferin yattigi anlamina gelmez. Burada asil sorulmasi gereken soru su Diarra'ya bu kadar para verecek gucumuz varsa Leiva'ya neden almadık. Tamam ilk 18 e giremeyen bi adama 5 milyon euro bonservis verilmez ama 3 milyon euro'ya bu transfer biterdi diye dusunuyorum ha yine biz bu paralari verip Klopp birakmadiysa yapacak bir sey yok.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Leiva 2-0 kaybedilen maçta da 18de yoktu ulan Klopp ne diye ...lık yaptın ki bize?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Leiva 2-0 kaybedilen maçta da 18de yoktu ulan Klopp ne diye ...lık yaptın ki bize?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bizimkiler cingene pazarligi yaptigi içinde alamamis olabiliriz.Acikcasi diarra haberlerinden sonra kimseye inammam.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

CqYid0wWcAA8SbM.jpg

Suat Serdar i da istiyorduk bi ara galiba

Umut'a güzel bir dayak lazim

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hamza Hamzaoğlu: "Mücadeleci bir takım olacağız. İnanıyorum ki Bursaspor, kısa bir zaman içerisinde şampiyonluk hedefine ulaşacaktır." (AA)

Tüh Diarra nin röportajıni kaçırdım.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

ulan yeni farkediyorum adamın biri bırakın kavgayı ülkede bomba patladı moralimiz bozuk düzelsin diye nöbete geldik yazmıs sonrada kral attıı goooooll.
bazı şeylere cidden şaşırmamak lazım

alıntıyla alda kim olduğu çıksın kafa dağıtıyoz işte senden izin mi alcaz kral attı gol diye yazmak için

sıcak biyyerine vurmuş dikkat et renkdaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt