Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Forumdan defol gitUlen ne adamsin.laf edince hemen fenerlimi olunuyo.merak etme senden daha gs liyim.sadece transfer donemlerinde giriyorum.ha begenmiyosan sikayet et.yine gelir bulurum seni.ama insan ol ilk once tamammi yavru...
Beyler biz şu Guingamp ile maç yapsak sonuç ne olur sizce?
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Kasımpaşa'yı neden reddetti o zaman?O düzeni bozan birileri olur koçum sen.merak etme
C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ulen ne adamsin.laf edince hemen fenerlimi olunuyo.merak etme senden daha gs liyim.sadece transfer donemlerinde giriyorum.ha begenmiyosan sikayet et.yine gelir bulurum seni.ama insan ol ilk once tamammi yavru...
Ulen ne adamsin.laf edince hemen fenerlimi olunuyo.merak etme senden daha gs liyim.sadece transfer donemlerinde giriyorum.ha begenmiyosan sikayet et.yine gelir bulurum seni.ama insan ol ilk once tamammi yavru...
Fransada berabere kalırız. İstanbulda çapalarız
Forumdan defol git
GS diye kısaltma da hoş karşılanmıyor bilginize.Bu forumda GS ismi küçük yazılamaz !!!
Ohhhh herkez arastirmaci olmus gecmisimi arastiriyo.aferin size isiniz yokmu olum sizin baska...hahaha