Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 oyuncu hakkında söylediklerinin de yanlış olduğunu düşünüyorum. Umarım Caner ve Niasse gelir.

Bu arada Umut'u koyduk çarpıp gol olmadı.
Umut olduğu yerde dursa pozisyonları gol yapacak ama yeteneğinin yetmeyeceği işlere kalkışınca gol filan atamıyor.

Niasse yaklaşık 2 sezondur avrupada ama hala kendini kanıtlamadı.

Hakan ise en iyi olduğumuz dönenler de yedekti.(rakipleri ezerek şampiyon olduğumuz sezonlar)

Ne zamanki melo gitti selçuk'un ne mal olduğu ortaya çıktı.

HELAK OL YAĞLI SURAT!

S.A Josef De Souza geldi mi ?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yönetim bundan sonra stoper transferi yapmaz belki Denayer'i kiralar ama daha fazlasını yapmaz.

Umut olduğu yerde dursa pozisyonları gol yapacak ama yeteneğinin yetmeyeceği işlere kalkışınca gol filan atamıyor.

Niasse yaklaşık 2 sezondur avrupada ama hala kendini kanıtlamadı.

Hakan ise en iyi olduğumuz dönenler de yedekti.(rakipleri ezerek şampiyon olduğumuz sezonlar)

Ne zamanki melo gitti selçuk'un ne mal olduğu ortaya çıktı.

HELAK OL YAĞLI SURAT!

Niasse Moskova'da kendisini fazlasıyla kanıtladı ve Everton'a 18 milyon euroya daha geçen kış transfer oldu. Kanıtlamasa olmazdı.

Hakan da iyi olduğumuz hemen her sezonda ilk 11 idi. Mesela 2011-2012. Mesela 2008.

Hakan mükemmel değil ama elimizdekiler için ve lig için iyi. Yoksa keşke daha iyisi olsa.

Son düzenleme:
Uğur Meleke-Ali Ece-Ersin Düzen
Tivibuspor en iyi kadroyu kurmuş adamları dinledikce dinleyesin geliyo ya gayet elit ve futbol bilgileri yüksek insanlar

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evren yabancı bir forvetle görüşülüyor dedi.

giphy.gif

Sabri Ugan reyizi gormek isteriz artık tvlerde.CL diyince aklima ilk gelen isimlerden biri hala kendisi

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu santrada artık iki kişi gerekmiyor ve tek vuruş yetiyorsa, topu geri göndermek yerine kanatlardan birisi bastırıp önüne atılsa daha mantıklı.

Başakşehir , fb'yi görünce aslan oluyor . Seviyorum bu Başakşehir'i.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt