Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah'ım sana şükür ki şu topal denilen kazmayı alamadık. Diarra isterse 78 yaşında olsun , bu kazmaların oynadığı ligde neler yapar. 31 yaşında ve en az 4 sene iyi işler yapar, tehlikenin farkında mısınız; eğer diarra olmazsa topal'la ilgilenen zihniyetler , onun türevi adamlar da alabilirler . Diarra kop gel be.

Sent from my iPhone using Tapatalk

S.a beyler 2 gün bakamadım gelişmelere..diarra konusu vs ne oldu özellikle..son gelişmeler neler?
moskova'da avukatlarının yapacağı görüşme sonucu bekleniyor , salı gibi haberler düşmeye başlar.

eğer evlatcıklar gönderilirse bir forvet alınacak , ayrıca Rieking'in bir stoper talebi bulunuyor.

herşey iyi gider üst düzey bir dmc , atletik bir stoper ve forvet alırsa seyir zevki yüksek ve rekabetçi bir Galatasaray ortaya çıkabilir.

Flamini bize gelse ben memnun olurdum açıkçası

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Flamini çok net çağ atlatırdı orta sahamıza.

İlahi adalet diye buna derim ben.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

oha maça +6 eklenmiş lobi çalışıyo 90+fenev atasıya kadar ne biçim iş bu bize max +2

bu fenere yine bir sürü adam kitlediler bu sefer bedava ama hayvan gibi maaş alan adamlar öyle bizim umut gibi 1.850 bile değil neus 2.5tan fazla wiel 3 falan korkunç paralar

Neyse beyaz tvyi actim. Su apdul malini izliyim biraz. Ah ulan rido neredesin kirmizi suratlim.

Fener Yannick Yarasco'yu alır gibi bu sene toparlamazsa bakın dikkat Carrasco demiyorum.

dicksinler dicksinler bizde bu sene dickecez Diarramızla Brumamızla İnşallahhhh

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt