Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bunlar bizi oyalayıp transferin son günü başakşehirli mahmut u falan almaz inşallah

AYKUT iNCE ‏@aykutince76 2 u2 uur geleden
Umut Bulut'a İsviçre ligi takımlarından ST.Gallen ciddi bir teklif sunmuş. Ancak Umut İsviçre'ye gitmeye sıcak bakmıyor

Olcan Adın futbol yaşamını ispanyada sürdürmek istiyor... Tarik'ın durumu ise belirsiz

Olcan Adın İspanya'da Granada kulübünde oynamak istiyor. Yakın zamanda görüşme olacak bakalım Olcan ispanya'ya gidecek mi ?

Bilgi: Diarra'nın avukatıyla Lokomotif kulubunun avukatı bugün bir araya geldi. Görüşme devam ediyor GS için olumlu sonuçlanması anmeselesi

Aspor paylaşma kardeşim umut ediyoruz fos çıkıyor sonra :)

Gökmen Özdemir: Galatasaray, Diarra için L.Moskova'dan haber bekliyor. Oyuncunun menajeri Rusya'da görüşmelerini sürdürüyor.

Lassana Diarra transferi kesinlikle olmayacak arkadaslar. Bana güvenin, yönetime degil. Binlerce defa uyarmistim Ibra konusunda da.

Umut Bulut'a İsviçre ligi takımlarından ST.Gallen ciddi bir teklif sunmuş. Ancak Umut İsviçre'ye gitmeye sıcak bakmıyor

Olcan Adın futbol yaşamını ispanyada sürdürmek istiyor... Tarik'ın durumu ise belirsiz

Olcan Adın İspanya'da Granada kulübünde oynamak istiyor. Yakın zamanda görüşme olacak bakalım Olcan ispanya'ya gidecek mi ?

Bilgi: Diarra'nın avukatıyla Lokomotif kulubunun avukatı bugün bir araya geldi. Görüşme devam ediyor GS için olumlu sonuçlanması anmeselesi
Umut dayak istiyor bence lan sen.kim İsviçre kim, salatalık

İsviçre de yaşamak istemiyormuş istersen Monaco'da ayarlayalım

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu Moskova'ya olan cezayla biz neden ilgileniyoruz anlamıyorum? Marsilya adamı almış cezayı ödememiş.Bizde alalım burada kazandığı paradan kendisi ödesin yahu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt