Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son 10 sayfasının yarısı blok listemde bir de tamamen yok olsa mesajları yine de boşuna yer işgal ediyor

D2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

diarra haberleri forumun bir haftadır gazını almıs durumda farkındaysanız.

acaba plan bumuydu.

transferin son günü; diarra ile anlasamadık deyilip dzemali-pandev vari bir st ve önlibero alınır mı?

aklımdan gecmiyor değil.

Stambouli kulübümüze hayırlı olsun.

Kaynak: PSG teknik direktörü

Hadi canım hadi tarih ver bekliyorum cevap falan da vermiyosun anlayamadım olayını

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tamam lan

Yarın 16:00 Esenler-Otogarı

Benim kaybedecek birşeyim yok senin bi taraflarından kan alayımda gör sen burada artislik yapmaya benzemez dışarısı

Bu kadar adamsın ya yerse tek gelirsin

Videoyada çekicem seni bütün aleme rezil edicem

Nerden taniyayim seni, yaptigin yorumlardan haric? Yaptigin yorumlar simarik ve yaramaz. Dedigim gibi derin sularda yüzme. Hadi delikanli.
16 yasimi'da hatirliyorum. Daha fazla dinler, fazla yorum yapmiyordum.
Şımarık ve yaramaz yorumlarımı sadece bu herife karşı bugun yaptım forumu takip eden bilir sadece transfer ve maçlarla ilgili adam akıllı yorumlar yaptım istediğine sor kimseye de karışmadım ama bu koyuna böyle davranmak gerek troll herif belli zaten sinirime dokunuyo neyse

Diarradan vazgecen gs Stambouli'ye yöneldi

Tamam lan

Yarın 16:00 Esenler-Otogarı

Benim kaybedecek birşeyim yok senin bi taraflarından kan alayımda gör sen burada artislik yapmaya benzemez dışarısı

Bu kadar adamsın ya yerse tek gelirsin

Videoyada çekicem seni bütün aleme rezil edicem
Ahahahah 16.00 mı :D dalga mı geçiyosun sen ayrıca niye tek geliyorum senin gibi herife güvenilir mi ? Yarın gece 2.30da ordayım ona göre...

Stambouli zaten aslen İstanbulluymuş isminden de anlaşılacağı üzere.

Çok iyi oldu bu transfer.

Cavanda sol bekte oynuyor. Carole'nin hyedeği yok o düşünülmüştür. Ya Serdar aziz'in yerine biri alinmaliydi. Ya da CHedjou gönderilip yerine biri gelmeli

Cavandanin baş mevki sağ bek. Yan mevki ise orta saha sağ ve sol bek. Yani genelde sağ bekte oynuyor ve o mevki için alındı büyük ihtimalle.

Böyle insanları forumdan uzaklaştırsanız da hem forumun kalitesi düşmese hem de insanlar rahatsız olmasa ?

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yuksel yeter lan yeter

Isin gucun yok mu? Tollukten baska bir bok yapmiyorsun. Anca
Milletin sinirlerini hoplatiyorsun. Sonra konusunca biz kotu oluyoruz.

Dur diyecek yok mu koca forumda? Giresim bile gelmiyor trolluk yuzunden...

Bugun macimiz var ama trollden baska birsey okumuyoruz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt