Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray'ımızın ilk 11'i: Muslera, Linnes, Chedjou, Hakan, Carole, Tolga, Selçuk, Bruma, Sinan, Sneijder, Eren Derdiyok.

Hadi hayırlı olsun sürpriz yok doğru kadro :D

Tek sırıtan chedjou hakan ikilisi varya akan mükemmel birisi ama bazen çok ağır kalıyor chedjou desen saatli bomba Dany ayarında birşey Serdar tamamen soru işareti koray sakat Semih'i konuşmak istemiyorum artık.Şu çöpleri gönderip iyi bir stoper almamız lazım kesinlikle

Melih Peker modların hoşuna gitmiş bakın melih bey
Tekil olguyu genellemeyin.
Forumun kuralları var kuralları yerine getirilmezse bir forum kalmaz sadece trollerin cirit attığı bir çöplüğe döner.

Şu anki transfer boşluğuna veriyorum bu tutumu ama devam ederse birçok kişi ayrılır forumdan gayet basit

D2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ulan hergün bir kavga var kavganın boyutuda hergeçen gün artıyor esenlere çağırmalar polise ihbarlar :D

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink geçtiğimiz gün yöneticilerle yaptığı toplantıda forvet transferini istemişti.

Bu talebin üzerine harekete geçen yöneticilerin, Fransız kulübü Lorient'te forma giyen Benjamin Moukandjo'nun şartlarını öğrenmek için bu kulüple temasa geçtiği öğrenildi.

Sarı-Kırmızılılar, scout ekibinin geniş transfer listesinde bulunan 28 yaşındaki Kamerunlu golcüyü kiralık olarak düşünüyor.

(Gamaspor)
Léo Güney bu nasil iyi mi

Tek sırıtan chedjou hakan ikilisi varya akan mükemmel birisi ama bazen çok ağır kalıyor chedjou desen saatli bomba Dany ayarında birşey Serdar tamamen soru işareti koray sakat Semih'i konuşmak istemiyorum artık.Şu çöpleri gönderip iyi bir stoper almamız lazım kesinlikle
Şampiyonlar ligi için seneye sağ kanada bi takviye de lazım

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt