Ümit Çatar
Cezalı
- 8 Temmuz 2015
- 8.691
- 0
- 521
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cidden diyorum,tamam hatalı yönleri çok da,hiç mi şu da iyidir diyebileceğimiz bir yanı yok mu bu adamın?Hep hatalı mı,her şeyin sorumlusu Dursun mudur yani?
sa Varmi haberler
Tabi olumlu seyler de var ama olumsuzlar agirligini koyuyor iste.
ümüt catar geri döndü
Sarper hazır talha admin açıkken onlada bi röportaj gerçekleştirebilirsin futbol hususunda önemli görüşleri olan biri.Peki Diarra ve kalburüstü bir forvet gelirse düşüncen değişir mi?Veya bu sene şampiyonluk gelirse,Riekerink'e de iyice sahip çıkarsa?
Çıkıp özür dilemese bile taraftara kendimi iyi ifade edemedim yanlış demeçler verdim diye mertçe konuşması lazımPeki Diarra ve kalburüstü bir forvet gelirse düşüncen değişir mi?Veya bu sene şampiyonluk gelirse,Riekerink'e de iyice sahip çıkarsa?
eski isimiylemi yoksa yenimi?
Sarper hazır talha admin açıkken onlada bi röportaj gerçekleştirebilirsin futbol hususunda önemli görüşleri olan biri.
Avrupalı tempoyu ayarlayacak bi iki numara olsaydı schilbin yerine evetErgin ataman los galacticos yapti kadroyu bu arada