Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CqevBJuXgAIEW0s.jpg

yeni kaleci antrenörümüz gelmis sonunda

Peki Diarra ve kalburüstü bir forvet gelirse düşüncen değişir mi?Veya bu sene şampiyonluk gelirse,Riekerink'e de iyice sahip çıkarsa?

Tamamen degismez ama olumlu seyler düsünmeye baslarim. Beni sampiyonluktan daha cok meraklandiran tek sey var bu sene o da Riva olayi.

Cok pis bir kazik sokacaklar gibi geliyor bana.

Moukandjo iyi oyuncu, kanatlarda da oynayabiliyor, eren ile rekabete girer, tabi gelirse.

Selçuk gibi bir hayaleti göklere çıkarıp, sneijder gibi bir adamı yerin dibine sokan ve kimlerin avukatlığını yaptığını bir çok kişinin bildiği biri ile kavga etmek allahın verdiği nefesi boşa harcamaktan başka bişey değildir

Boşverelim bu işleri bir saat sonra maç var ve daha hala zayıf da olsa diarra heyecanı

Bu ateş üfleyerek sönmez

Son düzenleme:
0a39ab63e047adee07bf5cf91f8dcdd6.jpg

D2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moukandjo iyi oyuncu, kanatlarda da oynayabiliyor, eren ile rekabete girer, tabi gelirse.

Hiç tanımıyorum ama yedekte Berk'i görünce gözlerim kanadı. Alsınlar artık ismine , cismine bakmadan. Scout transferine razıyız ,gidip de dzeko istemiyoruz . Alırlar inşallah forvet. Takımda forvet yok, millet hala stoper diyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

CqevBJuXgAIEW0s.jpg

yeni kaleci antrenörümüz gelmis sonunda

Şükürler olsun bu adam çok şeyler kadar JoR ilede çok iyi arkadaşlarmış galiba bunun gibi birde yarımdı antranör bulmamız lazım böyle biraz daha gaddar ama JoR gibi yumuşak yüzlü değil hani böyle askerde psikopat başçavuşlar vardırya onun gibi :D

Lass gelirse 2016-2017 kadromuz:

Muslera
Cavanda - Chedjou - Serdar - Carole
Lass
Selcuk - Sneijder
Podolski - Eren - Bruma​

Selçuk gibi bir hayaleti göklere çıkarıp, sneijder gibi bir adamı yerin dibine sokan ve kimlerin avukatlığını yaptığını bir çok kişinin bildiği biri ile kavga etmek allahın verdiği nefesi boşa harcamaktan başka bişey değildir

Boşverelim bu işleri bir saat sonra maç var ve daha hala zayıf da olsa diarra heyecanı

Bu ateş üfleyerek sönmez
Sağol Renktaş

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt