Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu takıma forvet almamak intahar bu arada. En önemli 3 yer vardı, sağ bek alındı( umarım tutar) orta saha ve forvet hala yok. Nasıl bir planlama arkadaş, Eren 2. Yarı harika oynasa bile tek Eren'le gitmez bu iş, ondan daha kaliteli biri alınmalı .

Sent from my iPhone using Tapatalk

chedjou+linnes in biran önce lisanslarının yırtılması lazım
Sneijder+Selçuk ölü hiçbir işe yaramıyorlar böyle giderse Josue +Tolga ellerinden formayı alır
Takımda stoper oynayabilecek tek kişi Hakan oda çok yavaş
Sinan maçda yok gibi sürekli kopuk
Lassana+Adam Gibi bir stoperin kesinlikle alınması lazım
evet bide forvet genç bile olsa rekabet açısından

Karabükspor ortashasından 3 adam al bize koy takım ligde gol yemez.

Yemişim Sneijderi Selçuğu.

Defans yaoan yok lan

Kanatlar boş ne bruma ne sinan ıs yapıyor

Sunu kabul edin bu takım 7-8 tane mental açıdan fakir oyuncular barındırıyor bu da takımı beyinsiz yapıyor.

Yok pahasına elden çıkarılmaz umarım ki sanmıyorum da böyle olacağını,ama bu satış da bir yerde zorunlu sanki.Her geçen sene borç çığ gibi büyüyor,artık kontrol edilemeyen bir faiz döngüsü var.Bir yerde hafifletmek için morfini vurmak lazım.Ha artık yönetimler de ayağını denk almalı,onda katılırım.

Ben degerinin altinda gidecegini düsünüyorum acikcasi. Yine devletin kasasi dolacak.

evet bide forvet genç bile olsa rekabet açısından

Eren in şuan görebildiğim tek özelliği hava topuna çıkması böyle defansı delecek Niasse tarzı bir adam kiralasınlar Lassana kesinlikle gelmesi lazım +Raúl Albiol gibi tecrübeli defansı toplayacak adam lazım yoksa evimizde karabük bile böyle kalp krizi geçirtir bize

Karabükspor ortashasından 3 adam al bize koy takım ligde gol yemez.

Yemişim Sneijderi Selçuğu.

Defans yaoan yok lan

Kanatlar boş ne bruma ne sinan ıs yapıyor

Sunu kabul edin bu takım 7-8 tane mental açıdan fakir oyuncular barındırıyor bu da takımı beyinsiz yapıyor.

İnanki öyle renktaş Selçuk kadar Sneijderde ölü ikiside gram umtumda değil artık Sinan ın yerine böyle net bir sağ kanat lazım Sinan sürekli kopuk maçdan hiç yok sahada

Eren'in gol atmak gibi bir DERDİYOK
Bruma belkide tek çaba sarfedendi defansa koşar sağa koşar sola koşar
Sinan maç boyunca ya iki ya üç kere topa değer yoksa oturur sahada
Sneijder ne yapsamda top bana gelmese diye uğraşıyor bugün maça çıkmasada eksikliği hissedilmezdi açıkca sahanın en kötüsü
Selçuk artık birşey demiyorum ona yeteneklerini tamamen kaybetti
Tolga belki yanına Lass gelirse BoxToBox olarak iş görebilir ama ciddi adaptasyon sorunu var
Carole geçen seneye göre çok geriye gitti ekstra hiçbirşey yapmıyor maçlarda hep vasat
Hakan keşke biraz daha genç olsaydın buz adam böyle çok ağır kalıyorsun
Chedjou + Linnes biran önce lisansını yırtın
Muslera artık sana kal diyecek yüzümüz kalmadı inan allah senden razı olsun

Lassana+Raul Albiol+Niasse gelmezse diğer maçlara çıkmamıza bile gerek yok

Bruma - Eren - Podolskı

Josue - Tolga

Lass

Carole - Serdar - Chedjou - Cavanda

Muslera​

Selçuk + Sneijder bu maç için toplam 45 bin avro para aldılar klüpten beni koysanız 45 liraya ikisi kadar oynardım bende

Snrijder yerine yine selcugu izleyenler var. Paralel evrende mi izliyorsunuz su adami top bana gelmesin diyormus :D ulan adam kopek gibi geriye kosuyor ileride basiyor. On libero olarak oynayan adamin sacini oksarken adam ceza sahasina geriye geliyor. Yazik bu herife yazik ki forvetinde ve kanatlarinda birbirinden daha mal adamlarla ugrasiyor.

Bazen umut size mustehak diye dusunuyorum umut-yasin ozurlu sut hatti fazla bile

Böyle kazanmamıza çok sevindim . Gerçekleri görürler artık, diarra , forvet ve chedjou gönderip stoper almak gerekli . Tolga iyiydi Allah var , Selçuk'un yerine Tolga ve gelirse diarra olmalı. Snejder leşti , niye böyle anlamıyorum . Forvet için lüks diyen nazifoğlu'na da selamlar .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt