Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diarra - Tolga
Josue - Snejder - Bruma
Eren
​
Bu 11 şampiyon olur net söylüyorum , Sinan kusura bakmasın çalışmaz ise formayı zor kapar , Selçuk artık bırakmalı yoksa saygısıda kalmayacak

Lass gelirse kaptan Selçuk İnan benche çekilecek.

Bunun olabileceğini sanan var mı ?
Tolga iyi diye ortasaha transferinden vazgeçtiler şuan.

Selçuk ve Şnayder toplam 7-8m avro kazanıyor. Radikal değişimler şart. İkisinden kurtulup yerine 2 sağlam orta saha (M'vila ve Ndiaye/Clasie) alsak orta sahamizi çok güçlendirmiş oluruz.

Sadece bu maç için yazmıyorum. Iki topçu geçen sezonda yeterli değillerdi.

Selçuk, sinan sneijder çok çok kötü bukadar fizik olarak berbat olamaz bir futbolcu yapılacak şey 4-4-2 ye dönüp ortada tolganın yanına bir DMC kanatlarda bruma, josue, ilerde Eren ve ikinci forvet podolskiyle oynamamız lazım selçukla bu sneijder bu halleriyle akhisarda bile oynayamazlar

Bugünün en güzel şeyi
erenin golle başlaması
Son dakika 3 puanı
Tolganın oyunu

tolga :yalnız son yıllarda gs de izlediğim en iyi orta saha performanslarından birisini gösterdiği için tolga ya kocaman bir alkış.rotasyon oyuncusu olur diyorsum ama ii ki de beni yanılttı.süper oynadı helal olsun.

sinan:resmen hayal kırıklığı oldu malesef,umalım ki düzelir ama bu vurdumduymaz hali devam ederse sönüp gidebilir.

sneijder:her sene başında olduğu gibi gene yok ortalarda.

selçuk:beni en yanıltan adam oldu.tolga olmasa atağa çıkamayacaktık resmen.

eren:çok doğru bir transfer olmuş.attığı gol dışında indirdiği toplar vs ler aradığımız adam.fizik olarak hazır değil belli daha ii olacağı aşikar

carole:aynen devam çok ii mevkisinde tr de ki belki en iyisi.

bruma:beklenti altında kaldı.sanırım rakip hoca ayrı önlem alması etkili oldu

chedjou:git artık ltf.defans yapmayı bilmiyorsun.bu maçta rakip atama dı ama diğerleri atacak o golleri.

hakan balta:bu yavaşlıkla stoper oynaması zor.mecburiyetten oynuor.

linnes:yazmak dahi istemiyor insan.bu takımda oynayamaz bu adam.paftan yeni çıkmış gençler gibi napacağını bilmiyor sahada.

muslera:ona da yazmaya gerek yok.bu lige resmen fazla.

sonuç:eren+tolga+muslera=3 puan

Maçı izlemedim 93 de açtım yayın dondu geri açıldı eren çaktı orayı gördüm tek,ama ne dönmüşsunuz arkadaş tolga konusunda ben böyle dönüş görmedim. :D

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Selçukla Sneijderi takım kaldırmıyor yine ekstra adam Chedjou (savunmada değil hucumda) kimsenin açamadığı ortayı açtı Chedjounun böyle çok asisti var
Iki üç yaş genç olsa ön liberoda chedjou olabilirdi
Tolga mükemmel oynadı

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sinan kendine yazık ettin.2-3 maç taraftarın gozune girince hemen havalara giriyor bu yerli dangalaklar

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Her şeyi anladım da Sinan , sana ne oluyor . Ya çıkış yakalamışsın , taraftar sana bayılıyor ; bu sene çok kötü başladın.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Maçı izlemedim 93 de açtım yayın dondu geri açıldı eren çaktı orayı gördüm tek,ama ne dönmüşsunuz arkadaş tolga konusunda ben böyle dönüş görmedim. :D

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Takımla ikinci maçını oynuyo tel tel dökülürken orta saha sadece tolga vardı..vicdani olan herkes onyargilarindan siyrılırdı:-)

tolga :yalnız son yıllarda gs de izlediğim en iyi orta saha performanslarından birisini gösterdiği için tolga ya kocaman bir alkış.rotasyon oyuncusu olur diyorsum ama ii ki de beni yanılttı.süper oynadı helal olsun.

sinan:resmen hayal kırıklığı oldu malesef,umalım ki düzelir ama bu vurdumduymaz hali devam ederse sönüp gidebilir.

sneijder:her sene başında olduğu gibi gene yok ortalarda.

selçuk:beni en yanıltan adam oldu.tolga olmasa atağa çıkamayacaktık resmen.

eren:çok doğru bir transfer olmuş.attığı gol dışında indirdiği toplar vs ler aradığımız adam.fizik olarak hazır değil belli daha ii olacağı aşikar

carole:aynen devam çok ii mevkisinde tr de ki belki en iyisi.

bruma:beklenti altında kaldı.sanırım rakip hoca ayrı önlem alması etkili oldu

chedjou:git artık ltf.defans yapmayı bilmiyorsun.bu maçta rakip atama dı ama diğerleri atacak o golleri.

hakan balta:bu yavaşlıkla stoper oynaması zor.mecburiyetten oynuor.

linnes:yazmak dahi istemiyor insan.bu takımda oynayamaz bu adam.paftan yeni çıkmış gençler gibi napacağını bilmiyor sahada.

muslera:ona da yazmaya gerek yok.bu lige resmen fazla.

sonuç:eren+tolga+muslera=3 puan
A dan Z ye harika

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt