Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sinan kendine yazık ettin.2-3 maç taraftarın gozune girince hemen havalara giriyor bu yerli dangalaklar

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kafayı boyattı ya.. şımarıklığının şekle şemale bürünmüş hali aslında...

Tipik yerli futbolcu şımarık tembel yatalak gelişime kapalı

837e0a125ee9095c992ad459e45d84c5.jpg

Iki yönlü orta saha :D takımın en iyisiydi
691eaecccefcb8c729e2d1b8a5b54fd2.jpg

Artık yaptığı her hareket rakip tarafından ezberlendi kendi adına sinir bozucu bi durum herif solda topu alınca hemen sağını kapatıyolar orta bile açma şansı bulamıyo adam
Takım Selçukla ikisini taşımıyo ama Lass Tolga ikilisi Sneijderi taşıyabilir
Ereni beğendim
Linnes bence Riekerinkten o eleştiriyi aldıktan sonra toparlar :D
Chedjou-Hakan ikilisi olmadı çok yavaşlar
Carole bugun iyi değildi orta açamadı ekstra katkı vermedi
Sinan havalanmış baya oyun bilgisi yok 40 yaşındaki Podolski bile keser bu halini
Bruma alan bulamadı

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tolga'nın ısı haritasına bakın.

İnanılmaz.

İşte orta saha dediğin böyle olur.

Tolga'nın ısı haritasına bakın.

İnanılmaz.

İşte orta saha dediğin böyle olur.

şu tolga yı akıl edip alan nafizoğlundan allah razı olsun.melo dan sonra bir türlü bulamadığımız derli toplu ilerisi de defansı da iyi olan bir adam.keza defansı böyle iyi olup dikine oynama isteği olması da ayrıyeten takdire şayan.

Tolgayı herkez eleştirirken ben övdüm joseyle kıyaslayanlar falan vardı tolga beş José 10 selçuk eder kimse kusura bakmasın çocuk bildiğin iniesta gibi top oynuyor çok akıllı inşallah bozmaz kendini

NTVSpor'da Selçuk'u övüp Tolga'yı eleştirdiler. Selçuk hızlı düşünüp hızlı oynayan bir oyuncu iken Tolga çok pas hatası yapıyormuş.

selcuk berbat sneijder berbat oynanan oyun berbat cidden diarrayı almamız lazım selcuktan ne zaman kurtulucaz allah bilir

Jan Olde Riekerink: (Linnes hakkında) Bazen oyuncular kötü oynayabiliyor. Onu ve takımı korumak benim görevim.

Levent Nazifoğlu: Bugün çok kötü oynadık. Karabükspor'a yazık oldu.

Levent Nazifoğlu: Yarın sabah Rus tarafı ile Diarra tarafı görüşme yapacak, sonra sonuç belli olacak. Oyuncu çok gelmek istiyor.

Levent Nazifoğlu: "Diarra ve Lokomotif Moskova yarın sabah görüşecek. Diarra, Galatasaray'a gelmeyi çok istiyor."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt