Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yarin öglen veya aksam'a dogru diarra haberleri gelir ve herseyi netlesir

Umarim diarra 10m sorunu cozer, diarra ile orta sahamiz cok daha iyi olacaktir, diarra hem defansif olarak iyi hem de ofansif olarak iyi, boyle defansif orta saha oyuncusu bulmak cok zor, hayirlisi.

Forvet'e de scout ekibin onerisi ile genc biri alinsa iyi olur.

Diarra için dua edip yatalım yarın ola hayrola hasi allah rahatlık versin renktaşlar

Bu diarra işi nedense yarın olumsuz olacak gibi bir his var çünkü ta oralara Gitmelerinin nedeni , bir şeylerin tıkandığı anlamına geliyor .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nazifoğlu açıklama mı yaptı ? Hangi kanalda konuştu ? Özet geçer misin renktaşlar

Yarin öglen veya aksam'a dogru diarra haberleri gelir ve herseyi netlesir

Umarim diarra 10m sorunu cozer, diarra ile orta sahamiz cok daha iyi olacaktir, diarra hem defansif olarak iyi hem de ofansif olarak iyi, boyle defansif orta saha oyuncusu bulmak cok zor, hayirlisi.

Forvet'e de scout ekibin onerisi ile genc biri alinsa iyi olur.

Ben de Scout diyordum da Yusuf kardeş , bu kadar para harcamışken o riske girmemeliyiz . İyi oyuncu al ama kirala , seni bu sene götürsün yeter. Sadece Eren ile imkansız gitmez , ben bunu maç ortasında yazdım ve nazifoğlu da dedi aynısını.

Sampiyonluk formulunu veriyorum.

Muslera
Cavanda-Defans-Balta/Serdar-Carole
Josue-Diayyara-Tolga-Bruma
Eren-Podolski

Yedekler: Sneijder-Selcuk-Sinan-Yasin-Chedjou-Sabri-Cenk

Allahim hala forvet diyosunuz .
Takimda top kapmayi bilen yok bize adam yiyecek stoper ve orta saha lazim .

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla Levent , düşündüğünü söylüyor. Eveleyip gevelemiyor. Yıllar sonra ilk defa böyle bir Yönetici profili gördüm . Yarın diarra olmazsa adama saymayın, Ada'm elinden geleni yapıyor ve tam Galatasaray aşığı. Çıkıp bu eksik , başkana diyeceğim diyorsa bir yönetici basının önünde o adamdır .

Hadi Diarra geldi. JOR Selcuku kesecek mi sizce? Tolga iyi oynarken onu kesermi?
JOR'un ballslari orda belli olacak bence.

Fenerli apo tam mamalak ya cok sansli bi takimmisiz fenerin sampiyon oldugu sene en az 9-10 golunu hatirliyorum 90 artilarda :D

Riekerink hocam Caner için "Beğendiğim çok iyi bir oyuncu." demiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt