Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğer Caner alınırsa anlayın ki hoca aynı linnes de olduğu gibi carole'yi de yedeğe düşünüyor . Yanlış anlamayın , ben de seviyorum carole'yi ama bunun başka mantıklı açıklaması yok. Caner iyi paraya gelir ve yedek için gelmez .

Sent from my iPhone using Tapatalk

yedekleme değilde rekabet katmak istiyordur belki reis. gerçi caner olayı abartı geliyor bana ancak adam italyada baya eleştiriliyormuş sanırım
edit. canerin kanat geçmişi ve bizimde kanat sıkıntımız var bunuda düşünmek lazım

Aynen bugünki Tolga ve Diarra orta sahası bulldozer gibi yıkar rakip orta sahalarını

Dursun istifa!!!

Canere ırkçılık yapılıyor muş Erteme Sinan Engine göre :D

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Rodellaga top diye oynar moukandjo ile

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Hay maşallah ,Caner , diarra , denayer, forvet . Yalan ya inanmayın , bunlardan ikisi gelse öpüp başımıza koyalım .

denayer maliyetli olmaz kiralik
iclerinde önemli oldan diarra.
forvette niasse olursa kiralik iyi olurdu.
caneri sanmiyorum interde kalir yeni transferi göndermezler.

yedekleme değilde rekabet katmak istiyordur belki reis. gerçi caner olayı abartı geliyor bana ancak adam italyada baya eleştiriliyormuş sanırım

Ama rikering'e sormuşlar , adam ilgilenmese neden iyi oyuncu deyip sussun. İyi oyuncu ama bizim başka pozisyonlara ihtiyacımız var derdi. İlgi var yani belli .

Şu Chedjou gereksizine tekmeyi basıp,Denayer'ı alsak çok iyi olur.Bu gereksizle baskılı oyun oynanmaz.Arka taraf Allaha emanet olur.Kaplumbağa hızında stoper mi olur?

İyi Galatasaraylılığını uefa dan bizi bilerek isteyerek göz göre göre elettiğinde gördük

Eski defterleri karıştırmaya bu kadar meraklı olmayalım, yaşayan en önemli Galatasaraylılardan Hagi de UEFA finalinde sinirine yenik düşerek kırmızı görmüştü.

DeBoer şerefsizinden beklerim ırkçılığı sırf Caner konusundan dolayı değil.

Türk düşmanlığı aldı başını yürüdü çünkü.

Son düzenleme:
Riekerink carolü beğenmiyosa kumda oynasın bi zahmet. Yalandır bu caner işi elzem ihtiyaç değil

Moukandjo ya gidip 5-6 milyon Euro para filan verirlerse vay halimize. Adam tam alemci İstanbul da anasını beller

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Maukandjo kim la?Yapsınlar ucuz yollu bi scout transferi geçsinler Podolski falan idare eder orayı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt