Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tolga dikine oynamaya çalışıyor iyi güzel de Dzemaili 'de yapmaya çalıştı bunu patladı. O tip ortasahanın dikine oynayıp başarılı olması için bir kere arkasında sağlam kesici bir önlibero olması gerekiyor. Kanatların tek başına atak yapabilecek düzeyde olması gerekiyor ki Sneijder kanatlara pas yardımına gitmek yerine 10 numara pozisyonunda olayları organize etme görevinde oynamalı. Ayrıca sırtı dönük oynayabilen bir de forvet. Sonuç olarak ücretinden dolayı çok istemesem de Diarra (veya muadili) bir oyuncu önliberoya şart. Niasse gibi güçlü veya Eto 'o gibi tecrübeli alan yaratabilecek bir oyuncu forvete şart. Cavanda 'nın da dönmesiyle sağ bekteki defansif problemi çözeceğimize inanıyorum. Sinan 'a gelince Sinan bu çizgide giderse bir bok olmaz ondan da anca bir tane daha Emre Çolak olur bir kaç sene ömrümüzü tüketir sonra koyar gider.

Her şeyi anladım da Sinan , sana ne oluyor . Ya çıkış yakalamışsın , taraftar sana bayılıyor ; bu sene çok kötü başladın.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Sinan dan bir yol olmaz dediğimde.Fenerli olmakla suçlamıştı niz beni.Tekrar iddaa ediyorum Chedjou Selçuk Sinan Podolski Hakan Linnes bu takımın el frenidir.

Deboer ırkçılık yapmıştır inanırım terime sallayan hıyarların foyası birbir ortaya çıkıyor

Caner isi yalan yaw
Beyaz futbol kadar sallamasyon bir ekip yok. Ertem Ibra h.o demisligi bile var

Bu sabah lassana ve hocası 20 dakikaya yakın bir sohbet yapmışlar

CqcypjFWYAAYlFI.jpg

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Caner haberi reyting amaçlıdır net

diarra denayer niasse.

benim endisem denayer gelse bile yine chdejounun oynayacak olmasi.

Menejerler önermiş anladığım kadarıyla bu caneri beyas tv dede altyapısını yapıyorlar cidden ihtiyaç yok yaw fantazi transferi olur.

Harbi ne Caner'i lan :red:

Caner ancak Carole reisin billurlarini tasir mac sonralari yorulmasin diye...

Ciddi soyluyorum Carole Caner'den ne az 2 gomlek daha iyi

Zamanında serveti ve ümit karani Marsilya ya satmış sayılırdik iş imzalara kalmıştı başkanları vefat etti yattı.
Şimdi ise klübü yeni birisi satın almış bielsa geliyormuş bir kaç güne 6-7 transfer ile

Yalnız açıklamayı okudum da adam iyi bir oyuncu lafını transfer sorusu için dememiş ki . Ya bu beyaz tv'ye inanıp da yazı yazıyoruz , yalan olduğu apaçık. Adam transfer için dememiş, ırkçılık sorusu üzerine demiş .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt