Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
- 1 Eylül 2012
- 84.166
- 13.275
- 2.483
Kulübümüz, Josue Pesqueira için saat 13:30'da Florya Metin Oktay Tesislerinde imza töreni düzenleyecek.
O kadar bekliyoruz ki,Diarra diye okudum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kulübümüz, Josue Pesqueira için saat 13:30'da Florya Metin Oktay Tesislerinde imza töreni düzenleyecek.
Nazifoģlu Josuenin imza töreninde Diarra transferi olumsuz sonuçlandı diye açıklama yapar.
bu bizi şaşırtan 1 açıklama olmaz açıkçası
Neden bir yerine 1 yazıyorsunuzeğer sayı ifade ediyorsa rakamla yazılır, sıfat bildiriyorsa harfle . Bence yazılışın yanlış olduğunu siz de çok iyi biliyorsunuz , bazı arkadaslar inatla böyle yazıyor.
Sent from my iPhone using Tapatalk

Kusura bakmada senin gibileri agir sorunlu futbol anlaminda.Carole süper kupa maçında ve dün çok ciddi 2 hata yaptı süper kupada cenkin önüne bıraktı resmen topu...ofansif olarak da bir katkısı yok...iyi bir yedek olabilir belki...
lassana diarra - galatasaray sozlukYavas yavas dedigime geliyorsunuz. Olmayacak demistik. 4.5 milyon yillik diyorlar ya te allahim![]()
Carole takimin en iyisi muslerayla beraber hala ne diyolar ya . Tabi spor yorumcusu mehmet demirkol bu takimin sag beki sabri sol beki hakan baltadir derse herkes boyle konusur
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ya yas cidden 22 mi yoksa 15 mi kardesim?
Carole defansi cok iyi yapiyor . Hizli hava topuna hakim ayagi duzgun baski yedginde ayaginda top tutup pasini aktarabilen bir topcu. Hucum yonu caner veya riera gibi degil ama adam en onemli gorevini savunmasini vok iyi yapiyor. Biraksinlar artik türk topcu seviciligini. Carole gibi adam bulmuslar begenmiyorlarTamam BJK macinda 1 hata yapti. Ama geldiginden beri bu tarz hatasini baska bir macta hatirlamiyom.
Carole ligin en seri oyuncusu. Sol beki demiyorum. EN SERI OYUNCUSU diyorum.
Hemde net.
Bu bir bakis acisi degil. Istatistikler konusur.
Pas yüzdesi top kapma top kayiplarina baksin demirkol öyle konussun.
Istatistikleri tam bilmiyorum ama gözlen ölcülen yüzdesine bakarsak benim takimdaki en güvendigim oyuncu.
Kimse kusura bakmasim ama Carole'a kötü laf eden adam ARTNIYETLIDIR.
Demirkol denen hiyar agasinin laflarina kulak asmaya gerek yok. Kendisi en büyük Selcuk yalayicisidir cünkü.
Chedjou Selçuk belki de Sneijder artık tüm bu eski isimleri gönderip revizyon düşünülebilir
Yasim cidden 22.d bu transferin olmama ihtimali daha cok bunu herkes biliyor. Ama takimin durumuna bakarak olmasini cok istiyorum.Ya yas cidden 22 mi yoksa 15 mi kardesim?
Bu quakerboy denen malin önde gideni forumdan biri, Nazifoglu dan sonra hep toplayici sözler kullaniyor, siz de gece gündüz ekran ve klavye basinda bu adamin yazmasini bekliyorsunuz.
Bu nasil bir naifliktir arkadas ya?