Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
koskoca transfer sezonunu yine hayali transferlerle geçirdik klasik oldu artık her sene aynı geçen sene medel bu sene leiva ve diarra artık yeter önce heveslendiriyorsunuz sonra olmadı diyorsunuz bari gidin diarra olmuyorsa başka birini bulun yazık günah yav bruma şino poldi gibi adamların iyice çürüyecek

Gözler konuşur derlerdi de inanmazdım, Cevat kardeşim , nazifoğlu'nun gözlerinden her şeyi dinlemiş :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Josue'yi Ronalda'ya benzettim yakindan? Josue gobek oynamaz bu arada.Onu kullanabilecegimiz yerler 10 numara ve sag kanat.Sinan'ın yerine sagda baslasin haftaya

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Diarra dan daha haber yokmus

Josue icin opsiyon da yokmus, yüksek ücret (5 milyon euro) istemisler

Diarra için bir haber daha gelmemiş ve Josue için opsiyon yokmuş, yüksek bir bedel istemişler.

Diarra konusunda haber yokmus bekliyolarmis. Josue icinde 5 milyon euro opsiyon koymak istemisler

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@OrcunOzate 20 sn.21 saniye önce
Lassa Diarra konusunda Galatasaray yönetimi oyuncuya perşembe gününe kadar süre verdi. Beklemeye geçti.

Canerle ilgimiz yokmus

5 m opsiyon koydurmak istemiş porto bizde yüksek bulmuşuz opsiyon koydurmamışız

E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Caner le haberler yalanmis. Su an öyle birsey yokmus.

Umuta İsviçreden teklif geldiği doğruymuş onuda kabul etmemiş

E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Umut Bulut için taraftar acilen maçlarda falan birşeyler yapmalı. Adam teklifleri reddediyormuş hep.

Umuta isvicreden teklif geldi kabul etmedi dedi. Olcani ayri tutuyorum gitmek icin gayret gösteriyor dedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt