Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Carole temposu ve tekniği ile Ortasahada oynatılabilıř.

Muslera

Cavanda- Chedjou -Serdar- Caner

Carole - Tolga

Josue

Podolski - Eren - bruma​

Bu arada Josue ye keske 5 milyon opsiyonu koysaydik. Iyi oynarsa bu rakamdan cok ödemek zorunda oluruz Porto ya. 5 milyon o kadar cok da degil.

Eren 1.8
Serdar : Bilinmiyor
Tolga : herkes 500 bin euro falan diyor ama quakerboy berlinde 1 milyon euronun üstünde kazanıyordu dedi

Serdarda 1.5 fln alıyordur muhtemelen.
Biraz fazla tolganın ama Türkiyeye oyuncu getirmek kolay olmuyor.1 almak istede almanyada oynar zaten adam.
Serdar 1.5 olsa iyiydi.

Bu arada Josue ye keske 5 milyon opsiyonu koysaydik. Iyi oynarsa bu rakamdan cok ödemek zorunda oluruz Porto ya. 5 milyon o kadar cok da degil.

ona 5 ver buna 5 ver para değil nasıl olsa dıye dağıtıyoruz sonra kulüp batınca rivayı satalım liseyi satalım amatör şubeleri kapatalım snejderi gönderelim kafalarına erişiyorsunuz.
baylar bu kulüp alıntıda belirtilen çağ dışı zihniyet yüzünden yıllarca yerinde saymış birileri zengin olurkan kulüp fakirleşmiştir.
5 milyon çok değilmiş. normal hayatında bardak çekirdek alırken satıcıyla kavgaya tutusan makduller konu Galatasaray olunca rahvan gitsin diyor.
acıyorum bu şahıslara acıyorum...

ona 5 ver buna 5 ver para değil nasıl olsa dıye dağıtıyoruz sonra kulüp batınca rivayı satalım liseyi satalım amatör şubeleri kapatalım snejderi gönderelim kafalarına erişiyorsunuz.
baylar bu kulüp alıntıda belirtilen çağ dışı zihniyet yüzünden yıllarca yerinde saymış birileri zengin olurkan kulüp fakirleşmiştir.
5 milyon çok değilmiş. normal hayatında bardak çekirdek alırken satıcıyla kavgaya tutusan makduller konu Galatasaray olunca rahvan gitsin diyor.
acıyorum bu şahıslara acıyorum...
Opsiyon koyalım demiş adam direk para verelim dememiş ki? Piyasası cift haneye cikarsa arkasından bakakalırız

D2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Diarra bugün görüşüyor zaten, ne bekliyordunuz girip 5 dk çıkacağını mı ? Pazarlık bugün devam eder en erken yarın cevap alırız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt