- 11 Haziran 2015
- 39.849
- 28.257
- 2.193
Yani 65 milyon sınırı için 11 milyon bütçemiz mi var?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hesaplamalarda bir sıkıntı yoksa eğer aynen öyle.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yani 65 milyon sınırı için 11 milyon bütçemiz mi var?
Hesaplamalarda bir sıkıntı yoksa eğer aynen öyle.
Arkadaş maç başılar hariç diyor , onu da katarsak çok az kalıyor
Aynen, onuda hesaba katmak lazım. 9 oyuncu ayrılacak diyorlardı onlarına ayrılması şart.
Rezil planlama yaptık kısaca , herkese 2 verdik şimdi de bekli ki 2 iyi oyuncu gelsin ;orta ve forvete
Dünkü maçın tamamını nerdrn izleyeblirim
Denayer devam ediyorsa eger (kac gundur haberi yok) onunda gelmesini istiyorum ben.Diarra gelsin başka transfer olmasada razıyım şahsen.
Aynen, onuda hesaba katmak lazım. 9 oyuncu ayrılacak diyorlardı onlarına ayrılması şart.
Şuanda aldığımız oyuncuları o Juventus'ları elediğimiz zamanlar almalıydık Ontivero gibi it çetesi yerine.
Denayer devam ediyorsa eger (kac gundur haberi yok) onunda gelmesini istiyorum ben.
Semih i biryerelere kiralasak guzel olur soyle 50/50 yapariz maasini.
Josue transferi ile birlikte garanti ücretler toplamı 44.4M€'ya ulaştı. Sadece Karabükspor maçının maç başı ücretleri toplamı 212B€.
Takımımız, toplamda lig + kupada yaklaşık 45 maç oynayacak. Maç başı 200B€ prim hakkedişi doğarsa yıl sonunda bu rakam 9M€ yapıyor.
Yanlisiniz var vergilerle beraber 62.7 yapiyormus suandaYani 65 milyon sınırı için 11 milyon bütçemiz mi var?