Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ruslar akilli, adamlar sonucta alacaklar parayi, neden 10'dan 5'e insinler, diarra futbolu birakacagini soylese bile bence 10'dan 5'e inmezler. Bari donk'u bedavaya verelim de ikna olsunlar :D

Acik konusmak gerekirse, bu transfer bu kadar uzadigina gore gercekten zor gozukuyor.

Diarra marsilya'da istedigi kadar isteksiz oynasin, eger lokomotiv diarra'nin istedigi rakama dusmezse bile bize gelmesi lazim, marsilya'da 2m civari aliyorsa, bizde 4.5m alacak.

Persembe'ye kadar netlesir, eger gelmezse bizimkilerin b plani var.
Başka bi kulübe transfer olduğu an kulüp ödemekle yükümlü sanırım

E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lassana Diarra, Galatasaray’a gelmek için Lokomotiv Moskova’ya rest çekti. Fransız yıldızın Rus kulübüyle yaptığı görüşme biraz önce son buldu.
10 milyon Euro’luk cezayı 5 milyon Euro’ya indirmek için Fransız oyuncunun menajeri bugün masaya otururken, Diarra’nın sözleri de toplantıya damga vurdu.
FUTBOLU BIRAKMAKLA TEHDİT ETTİ
Diarra, “Marsilya’dan yıllık 2 milyon Euro kazanıyorum. Cezayı 5 milyon Euro’ya düşürün ödeyelim. Ceza için 5 yıl futbol oynamam. 31 yaşındayım ve kariyerimi sadece bu parayı ödemek için sürdüremem” ifadelerini kullandı.
HER ŞEYİ ANLATTI
Bu sözlerin ardından Rus ekibi geri adım atarken, düşünmek için süre istedi. Diarra da tüm gelişmeleri az önce Galatasaray yönetimiyle paylaştı.
(Bipspor)

Diarra 5 yıl sizin parayı ödemek için oynamam futbolu bırakırım demiş.Futbolu bırakırsa parayı ödemesine gerek yok çünkü lisansa ihtiyacı kalmıyor.

Böyleyse loko geri adım atar ama sanmıyorum böyle olduğunu.Adamların kazanılmış hakları var diarranın futbolu bırakıp bırakmamasıyla ne alakası var bunun?Diarra futbolu bırakınca borcu silinmeyecek ki

Önemli bir sürecten geciyoruz,Allah rizasi icin burdan uzak dur sergen

Diarra gelene kadar uzak dur

Lassana Diarra, Galatasaray’a gelmek için Lokomotiv Moskova’ya rest çekti. Fransız yıldızın Rus kulübüyle yaptığı görüşme biraz önce son buldu.
10 milyon Euro’luk cezayı 5 milyon Euro’ya indirmek için Fransız oyuncunun menajeri bugün masaya otururken, Diarra’nın sözleri de toplantıya damga vurdu.
Diarra, “Marsilya’dan yıllık 2 milyon Euro kazanıyorum. Cezayı 5 milyon Euro’ya düşürün ödeyelim. Ceza için 5 yıl futbol oynamam. 31 yaşındayım ve kariyerimi sadece bu parayı ödemek için sürdüremem” ifadelerini kullandı.
HER ŞEYİ ANLATTI
Bu sözlerin ardından Rus ekibi geri adım atarken, düşünmek için süre istedi. Diarra da tüm gelişmeleri az önce Galatasaray yönetimiyle paylaştı.
(Bipspor)

Çok mantıklı,adamlar 10 milyonda diretmeyeceklerdir.
H.O

Böyleyse loko geri adım atar ama sanmıyorum böyle olduğunu.Adamların kazanılmış hakları var diarranın futbolu bırakıp bırakmamasıyla ne alakası var bunun?Diarra futbolu bırakınca borcu silinmeyecek ki
nasıl alacaklar parayı hiç bir halt yapamazlar , adam istediği ülkede yaşar , hiç bir adli yaptırımı yok bu kararın.

HER ŞEYİ ANLATTI
(Bipspor)

Tamam olacak bu iş

aldığım bilgiler bu ikisinin de doğru olmadığı yönünde. öncelikle rakam konusunda dha'nın verdiği bilgiler gerçekten uzak. lokomotiv moskova tarafı şu kadara anlaşalım şeklinde bir yaklaşımda bulunmadı. taraflar bir kez daha görüşüp konuyu kesinleştirmeye karar vermişler. beklemeye devam yani.
yildiz.png
yildiz.png
yildiz.png
yildiz.png
(quakerboy - 23 ağustos 2016 17:04)
​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt