Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Darbe yaramış..

CqgBO7CXYAAMWRs.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

sıktı artık. lassana haberleri yönetimin taraftarın gazını almak icin oyunu.

10 gündür kimse yönetime tepki göstermiyor. nazif ise kahraman olmus durumda. ne yapmıs? hic bi bk.

dün ne oynadık? rezilleri.

gecen sezona doğru hızlı adımlar ile ilerliyoruz.
Aynı dusuncelere sahibiz.1 Eylul'de herkes burda Diarra'ya kufretcek ama yonetim es geçilcek

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sıktı artık. lassana haberleri yönetimin taraftarın gazını almak icin oyunu.

10 gündür kimse yönetime tepki göstermiyor. nazif ise kahraman olmus durumda. ne yapmıs? hic bi bk.

dün ne oynadık? rezilleri.

gecen sezona doğru hızlı adımlar ile ilerliyoruz.

2-3 dogru kararla birlikte gecen sezonun cok olumsuz tablosu biraz pozitife dogru cikmaya baslamisti. Taraftar az da olsa ümitlendi.

Ancak dedigin gibi, su anda pozitif ile gecen sezon arasinda bir yerdeyiz. Henüz güclenmis veya daha iyi yönetilmis degiliz.

Bekledigimiz son hamleler gerceklesmezse, ki ihtimal dahilinde, gecen sezonun benzerini yasayabiliriz.

Cengiz Özyalcin denen dinazordan sonra Nazifoglu´nun kameralarin karsisina gecmesiyle, en azindan azicik da olsa ümitlendik.

Güzel konusuyor, dogru düsünüyor. Riekerink icin de gecerli. Ama yapmak, basarmak ayri mesele.

Wesley Klasik 10 numara gibi değil. Kaç yıl oldu takımımıza geleli fakat hala bunu algılayamamış arkadaşlarımız var. Takımı oynatan adamdan çok, takımla oynayan adam demek daha doğru.

Wesleyin performansı direk olarak takım performansına entegre. Takım iyi olduğu zaman Wesley de oynuyor. O havaya girmesi lazım takımın.

ne yazikki bunu anlamak istemeyen cok renkdaslarimiz var.

Ya bu Lass transferinde anlamadigim bir şey var, eminim sizlerin de kafasına takilmistir.

Lass'in 10 milyon euroluk cezası bizim kulübü ilgilendirmiyor. Lass ile Moskova kulübü arasında. Moskova kulübü, "cezayı indirmiyorum kardeşim, hakkım olanı ödeyeceksin" dese ki demesi normal, Lass'in yine de bizle sözleşme imzalamasi gerekmiyor mu? Sonuçta Marsilya'dan 2 milyon alan oyuncu, yazılanlar dogruysa bizden 4-4,5 mn alacak. Cezasını odemesi için de en yüksek maaşı veren kulübe gider herhalde. Lass'i almak için neden rus kulübü ile anlaşmasını bekliyoruz anlamadım valla.
Adam futbolu bırakırsa ceza ödemesi gerekmiyo bizden 5 milyon euroya cezayı ödeyip 3 sene de normal maaş alma peşinde eğer bize gelmezse futbolu bırakır bence

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bildigim kadariyla(Menajerinin dedigine gore)Diarra'ya kesilen bu ceza futbol oynama cezasi.Yani Diarra futbolu birakirsa bu cezada otomatik olarak işlevini yitirir.Futbol oynaması icin bu cezayi odemesi şart butun olay bu sanırım

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sadece Türkiye´de oynadigimiz icin asiri beklentilerim yok yapilanmayla ilgili. Eski sartlara göre konussaydik, bu kadroya güler gecerdim.

Benim takim, proje ve gelecek adina ciddi soru isaretlerim var hala. Riekerink´e de henüz hic güvenmiyorum. Bunu söylemem lazim.

Belki Riekerink´e cok da güvenmeyen nadir kisilerdenim burda ama 2-3 dogru karar disinda bir katkisini göremedim ben henüz.

1. Riekerink saha kenarinda cok pasif. Sevmiyorum böyle hocalari. Oyuna müdahale edemiyorlar.

2. Kötü giden maclari ceviremiyor su ana kadar. Sansi yaver gitti simdilik.

3. Takimda oyun anlaminda en ufak bir degisiklik göremiyorum ben hala. Soru isareti.

Adamdir, iyi insandir, dogru karar vermistir, dogru mevkilere transfer istemistir vs. eyvallah. Ama bu benim icin yeterli degil.

2-3 dogru kararla birlikte gecen sezonun cok olumsuz tablosu biraz pozitife dogru cikmaya baslamisti. Taraftar az da olsa ümitlendi.

Ancak dedigin gibi, su anda pozitif ile gecen sezon arasinda bir yerdeyiz. Henüz güclenmis veya daha iyi yönetilmis degiliz.

Bekledigimiz son hamleler gerceklesmezse, ki ihtimal dahilinde, gecen sezonun benzerini yasayabiliriz.

Cengiz Özyalcin denen dinazordan sonra Nazifoglu´nun kameralarin karsisina gecmesiyle, en azindan azicik da olsa ümitlendik.

Güzel konusuyor, dogru düsünüyor. Riekerink icin de gecerli. Ama yapmak, basarmak ayri mesele.

bunların birşey yapacagı yok. selcuk'ta kesilmez, önliberoda alınmaz.

ortasaha ve kanatlar kevgire döner, kalemiz yolgeçen hanına.

ben muslera'ya acıyom. ülkenin en ii kalecisini kova edecekler.

Galatasaray, Salih Dursun'un kendisine bir an önce kulüp bulmasını istedi. (Webaslan)

a sporda akilli adamlarda varmiş. Serkan Reçber'i nezaman görsem mantikli konuşuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt