Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forvet çok acil değil biz gol atıyoruz bi şekilde bize gereken adam gibi oynucak bi stoprr bir de lass

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ona bakarsan kalecinde kurtarıyor bir şekilde stoper de lazım değil o zaman. Nasıl bir mantık bu golü bir şekilde atıyormuşuz. Alanyaspor 'da atıyor herkes atıyor golü ona bakarsan gol atmayan takım yok.

schweinsteiger için 2.5m€ ya verecek diye yazmış biri. Nası güleceğimi şaşırdım. Alternatif o olsun diyor birde. :D

Ben juventus olsam milana hernanes asamoah mandzukic 3lüsünü verir donnarumayı alırım buffon gidince 25 sene daha kaleci aramam.

O cocuk gercekten iyi, bir kac macini izledim Milan'in bayagi begendim. Böyle devam ederse kendinden cok söz ettirir önümüzdeki senelerde.

Ona bakarsan kalecinde kurtarıyor bir şekilde stoper de lazım değil o zaman. Nasıl bir mantık bu golü bir şekilde atıyormuşuz. Alanyaspor 'da atıyor herkes atıyor golü ona bakarsan gol atmayan takım yok.
Ya öyle ancak arkaya sağlam takım kurarsak umut bile 10 gol atmıştı geçmişte burak rekorlar kırmıştı Eren 100 kere kırar o rekorları ikisindende iyi

lucas leiva volume 2. zaman vermeler başladıysa bu transfer yattı demektir. %99 unu görecez nazif

Bence bu transfer yatmadi, lokomotiv sıkıstı, diarra'nin restinden sonra persembe'ye kadar sure istemisler.

Bu transfer ya olacak, ya da olacak. Diarra marsilya'da devam etmek istemiyor, bize gelmeye can attiyor, bizde marsilya'da kazandigi paradan 2.5m daha fazla alacak ve 5m imza parasi odeyip diarra bu parayla cezasini odeyecek ve kafasi rahat futbola devam edecek. Sezon bittiginde zaten bir roportaj'da marsilya'dan ayrilmak istedigini soylemisti. Lokomotiv'i ne yapip edip ikna edecektir, yoksa marsilya'da her mac isteksiz oynamaya devam eder.

Diarra ya 5'e inersiniz ya da futbolu birakabilirim demis, eger lokomotiv inmezse kolayi var, diarra marsilya'daki kontrati sona erene kadar futbolunu oynar, ondan sonra futbolu birakir ve lokomotiv mal mal bakar. Bence olacak bu is, baska yolu yok.

Bu hafta sonu ne maclar var öyle ya. Insan hangisini izleyecegini sasirir.

Ya öyle ancak arkaya sağlam takım kurarsak umut bile 10 gol atmıştı geçmişte burak rekorlar kırmıştı Eren 100 kere kırar o rekorları ikisindende iyi

Kendimi ifade edemiyorum. Stoper lüks forvet zorunluluk diyorum. Eren bugün sakatlandı ne olacak? Berk İsmail mi götürecek ligi, onu da yolladık mı kiraladık mı ne oldu bilmiyorum. Hakan Chedjou ikilisinden birisi sakatlanırsa Serdar var. Alternatifi olan bir yer var bir de alternatifini bırak as çıkacak oyuncudan bile şüphe duyduğumuz bir yer var.

Şükrü de 10m dedi. :D

Ben de 20 diyorum. :D Varmı arttıran?

Diarra gelsin ya ne schweinsteiger'ı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt