Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Stambouli en güçlü aday bence.
Ama diarra konusu gündeme ilk geldiğinden beri uzun soluklu olacağı belli idi.
Marsilya oyuncu ve rus kulubü 3 farklı kulvar var ve bunların orta noktada buluşması haliyle zaman alır zaten en başta aynı ülkede bile değiller.
İnşallah Diarra giyer formayı.
O mevkii inanılmaz önemli hele bide Diarra söz konusu olursa önemi 3 kat artıyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Takim daha hazir degil,orasi kesin ama gecen sezonki takim dünkü karabükten 3-4 yerdi,adamlar cok iyi oynadi,tolga ve eren cok iyi transferler,eren arenada iyi beslenirse 2-3gol atacagi maclar izleyebiliriz
Akhisar macini kazasiz belasiz atlatirsak Podolski,serdar,cavanda,Josue ve yeni önliberonun gelisiyle lige agirligimizi koyariz

Schwansteiger yazanlar adam yılda 10 milyon euro kazanıyor bunu biliyorlar mı?
Beşşektaşın haftalık 120bin sterlin kazanan Nasriyi düşünmeleri gibi bir durum bu.

Nazifoğlu , 28'ine kadar süre vermiş de illa son güne belli olur diye de bir kaide yok. Belki zor da olsa bir iki güne bile hallolabilir . Ha benim umudum var mı yok ama süreç uzamasın artık yeter .

Sadece Türkiye´de oynadigimiz icin asiri beklentilerim yok yapilanmayla ilgili. Eski sartlara göre konussaydik, bu kadroya güler gecerdim.

Benim takim, proje ve gelecek adina ciddi soru isaretlerim var hala. Riekerink´e de henüz hic güvenmiyorum. Bunu söylemem lazim.

Belki Riekerink´e cok da güvenmeyen nadir kisilerdenim burda ama 2-3 dogru karar disinda bir katkisini göremedim ben henüz.

1. Riekerink saha kenarinda cok pasif. Sevmiyorum böyle hocalari. Oyuna müdahale edemiyorlar.

2. Kötü giden maclari ceviremiyor su ana kadar. Sansi yaver gitti simdilik.

3. Takimda oyun anlaminda en ufak bir degisiklik göremiyorum ben hala. Soru isareti.

Adamdir, iyi insandir, dogru karar vermistir, dogru mevkilere transfer istemistir vs. eyvallah. Ama bu benim icin yeterli degil.
Oyunu okuma konusunda kesinlikle katılıyorum ama futbolcudan anlıyor aslında.sportif direktör olsa yanında usta bir taktisyen ile (örneğin luce) çok başarılı olabilirdik

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

lan adam Linnes mala bagladi diye hemen degistirdi, sonra oyuna mudale etmiyor diyorsunuz. Bi bakiyorum yedeklere, ne yani Ereni cikarip Hamiti mi soksaydi adam.

Hala bir allahin kulu ceza nin bu transfer ile ne alakasi oldugunu sorgulamiyormu :D

Adam her türlü ceza'yi ödeyecek, biz de ise 2 katini kazanacak. Yani eli daha rahat, neden Marsilya'da kalsin? Simdiye kadar imza atmaliydi eger gercek olsaydi.

Yatin uyuyun devam, Ibra da gelecek daha arkadaslar, dünya kulübüyüz.
1.Levent yalan soluyo bencede diarra mevzusu gecerken yere bakarak konusuyo kameralara bakamiyo.2.ulan tamam hadi diyelim bunun cezasi var biz 4.5 milyon euro vercez ve bu adam gelmicek marsilya'da aldiginin en az 2 kati.3.bu adam bize transfer olduktan sonra halledemiyomuymus ceza konusunu atsin imzayi bize halletsin sonra cezasini ne yapiyosa yapsin bizede gelse marsilyada'da kalsa illa ki oducek da bu cezayi. Kufurler havada ucuscak milletin sinirleriyle oynuyolar :D

Diarra kardeşimizin durumu nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt