Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lassana Diarra konusu geçen seneki İbra söylentisini karşılaştırma çok saçma, zira İbra gerçekten söylenti idi.Diarra gelmeyebilir, gelebilir ama zaten burada heyecan yaratan böyle bir girişimin olduğu gerçekliği,.İbra sadece bizim basında uydurulmuş hayalden öteye gidemeyecek bir durumdu, Diarra ise dış kaynaklı basın ve forumlarca herşeyden öte Galatasaray Yönetim 'i tarafından basına açıklandı.Geçen yıl ki olayda erken yalanlama olmadığı için çok hatalı olan yönetimi bu konuda suçlayacabileceğim tek şey DOS transferinde geç kalınmış olmadı.Umarım Diarra gelir ama çeşitli sektörlerdeki her ihale her firma tarafından kazanılamayacağı gibi her transfer girişimi de olumlu olacak diye bir şey yok.

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yes,ibrahimoviçle diarra olayını kıyaslamak olağanüstü saçma.

chedjou selçuk acilen ilk11 den kesilmeli..wesley ise daha ekonomik kullanılmalı..bazen 60 dan sonra oyuna girmesi daha iyi olur..sinanı 1 ay önce brumayla beraber kapalı kutu olarak yorumladım..bruma iyiye doğru gitti..sinan geriye gitti..poldi gelince zaten banko yedek gözüyle bakıyorum..

Selman Öztürk ‏@SelmanOztrk Biraz evvel Umut Bulut ile görüşebildim."Ben bunları haketmedim,babamın vefatının akabinde bile formamı terlettim. Gitmek istemiyorum" diyor
Olan denyo o formayı babayın hayrı içinmi terlettin yılda 1.8 milyon euro almasını biliyorsun sanki çok iyi oynamış gibi konuşuyor şu adamı kovan kimse yokmu bu kulüpten bir daha içeri giremesin

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

santrafor pozisyonuna yasin oztekin'in dunku mactaki volesini alirsak problemi giderecegini dusunuyorum.

durum cok kritik. rezalet fizik-kondisyona sahibiz. tıpkı gecen sezonun bası gibi.

atletik olarak fit bir merkez bir dmc şart. ortasaha direncini artıramazsak sezon baslamadan biter.

sneijder ile selcuk'un kendine gelebilecegini düsünmüyorum. acilen satılmalılar.

Selman Öztürk ‏@SelmanOztrk Biraz evvel Umut Bulut ile görüşebildim."Ben bunları haketmedim,babamın vefatının akabinde bile formamı terlettim. Gitmek istemiyorum" diyor
lan şerefsiz defol git

takım sana defol diyor

bırak bu ayakları

para kopartıcam de inanalım

asıl biz seni haketmedik yine de en kötü gününde yanında olduk

şimdi de sen defolacaksın

yoksa ana bacı bıraktırmazsın bana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt