Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tatil show

ayfonum da bozulmustu yeni yaptırdım tapatalktayım nihayet

rizesporumuzun müthiş transferlerine ne diyorsun fındıktaş

Çeptalk
Özlettin ünqldash xd

Gayet vizyoner hamleler renkdash benim içerden aldığım duyumlara göre rize başkanı ile sn ünal aysal başganım çok yakın arkadaşmış bir vizyon bağlantısı var yani iştee

Diarra kocaman bi yalan. Alacaklari dandik adama ikna icin tiyatro ceviriyor dursun . Biz diarrayi istedik ugrastik ama olmadi. Alin size almanya 2. Liginden bir Turk yetenek diycek serefsizler.

Gross dan sonra yurt disindan yabanci almaya korkuyor capsiz yine seyini carsafa dolamaktan! :(

Bu arada Diarraya verilen 10 m euro'luk cezayı az buluyorum daha fazlasını hak ediyor.

Babasının ölümüymüş, sanki bedava oynadı p...

Umut senin başına ne gelirse müstehak.

2 tane gerizekalı yüzünden, bence tamamen art niyetli şekilde, para kazanabilsin diye sözleşme uzatılmış ki bunu kendide biliyor, emekli ikramiyesini klüpten, bizden, taraftarın cebinden yata yata alacak..

Si.tir git, sevmiyoruz seni, şahsen babanda şu dakikadan sonra umrumda değil, sana alternatifler sunulmasına rağmen gitmediğin her vakit, oynamadan haketmeden aldığın her kuruş zehir olsun sana..

Babasının ölümüymüş, sanki bedava oynadı p...

Umut senin başına ne gelirse müstehak.

2 tane gerizekalı yüzünden, bence tamamen art niyetli şekilde, para kazanabilsin diye sözleşme uzatılmış ki bunu kendide biliyor, emekli ikramiyesini klüpten, bizden, taraftarın cebinden yata yata alacak..

Si.tir git, sevmiyoruz seni, şahsen babanda şu dakikadan sonra umrumda değil, sana alternatifler sunulmasına rağmen gitmediğin her vakit, oynamadan haketmeden aldığın her kuruş zehir olsun sana..

Tamam yaptığı artık ayıp ama biz yinede ölmüş babasını karıştırmayalım

Allah tekrar rahmet eylesin

Bu ateş üfleyerek sönmez

Umutla Tarikin yanina kalmamali bu yaptiklari,onun bunun evlatlari bile bile kulübe zarar veriyor

beşiktaş'ın denys boyko diye kalecisi varmış ya , bi baktım mr cihazında yatıyor adamın ismini ilk kez duyuyorum

diarra gelse bile selcuk kesilmeyecektir takimdan.

birak riek reisi selcuk beyzadesini rte bile kesemez bu takimdan adamin arkasinda bu kadar basin destegi varken.

soyle dunku macla ilgili yazarlara bi bakayim dedim. bakmaz olaydim.

yazilardan cikardigim sonuc tolga kotu oynamis, cok pas hatasi yapmis, ileri oynamiyormus, vs.

selcuk beyzadesine gik yok.

inanilir gibi degil.

yani diarra gelse bile maalesef cok bir sey degismeyecek cunku orta saha selcuk diarra olacak ve problemler buyuk oranda devam edecek.

he riek reis selcuk beyzadesini yedek birakirsa ulke basini kazan kaldirip riek reisi en kisa zamanda gonderecektir.

onun icin cok boktan bir durumla karsi karsiyayiz.

Adebayor Beşiktaş veya bize gelse kim şaşırırdı. Adam 32 yaşında , Van Persia Vs. yaşında.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt