Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar oynadığımız maçları full olarak izleyebilecegim yada indirebileceğimiz bir yer varmı.Malumunuz üzere evde Ligtv yok ben dışarıda izliyorum.Evde izlemek zorunda olan oğlum için indirip izletmek istiyorum

Dursun Özbek yanlıları tarafından yapılan bir kalkışma ile baş başayız.

Forum ahalisini nöbete sahip çıkmaya bekliyoruz.

beşiktaş 2005-2006 sezonundaki fenerbahçeye benziyo

s-3d3785d4aa78d9f9397097fe2193e0e254ccf29d.jpg

Bu hamza gibi vasatlar ve vasat sever antrenörler çalıştırdıkları takımların bir noktadan sonra çok büyümesini istemezler çünkü o takım büyüdüğünde takıma yetmeyeceklerini bilirler.

Bu yüzden vasat anadolu topçularına sarılır,yıldızları istemezler.Hem kazayla bu vasatlarla başarı yakalanırsa da ''gördünüz mü bak adam elindeki yetersiz kadroyla'' başarılı oldu deme durumu vardır.

14 Km koşan Tolga yerine g..tünü kaldırmayan Selçuk'u hala kadroya yazılıyorsa bu taraftara transfer falan haram..

levent nazifi sevdim acikcasi
tolga transferinden sonra orta saha gerekli demesi
forvet ihtiyacini görmesi
tarik olcan ve umutu medyaya malzeme etmesi
kötü oynadigimizi kabul etmesi
riekerinkin arkasinda durmasi
ofansif orta saha bölgesinde alternatif oyuncu olmadigini kabul etmesi
sabri'ye ragmen sag bekin alinmasi
sol beke caner söylentileri acaba dedirtiyor bana. ates olmayan yerden duman cikmaz. insallah sol bek alinir bi tane yoksa isimiz yas

Selçuk ve Sneijder gitse üzülmem Sneijder yerine Fransa'dan Samed Kılıç'ı isterim çok iyi topçu

Niye gece ?
Neyle avlaniyonuz?

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herşey var tam takım çeşit çeşit benim ev sahibi ve kızları ile çıkacaz sabaha karşı 4-5 den öğlene kadar sanırım. Bende gemi ehliyeti geçiyorum bu aralar iyi olur banada

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Diarra ve Tolga mutlaka oynamalı...onların dışında 3. orta saha sneijder-josue-selçuktan 1i olabilir ayrıca Podolski-Eren-Bruma ideal 3lü Sinan-Yasin de yedek olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt