Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tepki gösterincede sonra alınan forum kararları diye ihtilal ihtarı çekiliyor.
sergen zeren recm edilmeli foruma huzur gelmeli

Son düzenleme:
Miiko Albornoz muhabbeti nereden, daha önce Emmanuel Mas haberi çıkmıştı dış basında demekki alternatif bir sol bek aranıyor...şu çöplerden kurtulabilsek keşke

O zaman ciddi bir koz bu. Ruslar ya 0 alir, ya da 5 Milyon´a razi olur.

Adam hakli. 31 yasinda, 5 sene Ruslar icin mi futbol oynayacak, kamp yapacak, antrenman yapacak?

Orta yol bulunur bir sekilde. Ümitlendim ben simdi.

şimdi ben rus klübü olsam adam gelmiş bize anlaşma yapmış kafasına göre fesh etmiş gitmiş bide onun kızgınlığı var,uefa sana 10 milyon ceza kesti gs diye bir klüp çıktı diyorsun 5 e düşürsünler ben ödeyeceğim diyor klüp sana da yıllık 4.5 verecekler sen paranı kazanmaya devam edeceksin ben 10 milyonumu 5 e düşüreceğim öylemi.sende 13.5 kazanacaksın bu işten.en fazla 9 yaparım 5 ini klüp ödesin 4 ünü de sen kendi maaşından öde derdim.sende 9 kazanırsın bende derdim misalen.yada sen bilirsin futbolu bırak 2 mizde kazanmayalım.yani o kızgınlıkla herhalde böyle davranırdım sanırım.

tepki gösterincede sonra alınan forum kararları diye ihtilal ihtarı çekiliyor.
sergen zeren recm edilmeli foruma huzur gelmeli
a2cUAb2.gif

Eren Derdiyok'a alternatif olacak bir futbolcu alınmasını isteyen Hollandalı teknik adamın verdiği rapor doğrultusunda çalışmalara başlandı.
Galatasaray'da hem teknik direktör hem de yönetim Lassana Diarra'yı bekliyor... fakat Jan Olde Riekerink'in beklediği bir isim daha var. O da forvete alınacak oyuncu. Eren Derdiyok'a alternatif olacak bir futbolcu alınmasını isteyen Hollandalı teknik adamın verdiği rapor doğrultusunda çalışmalara devam ederken, sürpriz bir isimle temas kurulduğu ortaya çıktı.

Adı daha önce de Galatasaray ile anılan Lars Veldwijk. Sarı-kırmızılı ekibin istediği diğer bir ön libero olan Jordie Clasie'nin de menajerliğini yapan Wessel Weezenberg'in oyuncusu olan Veldwijk için Nott'm Forrest ile temas kurulduğu bildirildi.

Kaynak: Fotospor

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Derin GSC anti GSli oldugu icin Ircipi banlamis olabilir. Bi dusunun derim ben.

Bu günde gelen yok :D neyse artık zaten az kaldı mecburlar,hayırlısı ile diarrayı parçalı ile göreceğiz.

Güntekin Onay: "Atiba'nın Beşiktaş'ta yaptığı etkiyi Diarra da G.Saray'da yaratır. Üstelik Diarra daha iyi bir oyuncu. Kariyeri ortada."

• daha mı iyi?çok çok daha mı iyi?
:red: atiba ne lan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt