Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugun birak transferi , forum bile calismiyor :D

Aysal zamaninda forumda boyle problemler oldugunu hatirlamiyorum. Dursun'un laneti burayada bulasti

Yada Paralel GSC darbe pesinde :D

2012-2013 sezonuna benziyo bu sezon.o zamanki kasımpaşaya benzetiyorum karabüksporu.sağlam takım.o maçın yıldızı emre çolaktı.bu maçın yıldızı tolga ciğerci.

Güntekin Onay: "Atiba'nın Beşiktaş'ta yaptığı etkiyi Diarra da G.Saray'da yaratır. Üstelik Diarra daha iyi bir oyuncu. Kariyeri ortada."

• daha mı iyi?çok çok daha mı iyi?
:red: atiba ne lan

Valla adi belki yok ama performansi TR'ye yildiz diye giden oyunculari utandirir...

Cok ust duzey oynuyor adam. Hem kesici hemde teknik

tolga maçın son 20 dksında güzel hareketler de yaptı ortasahada.bi de maç oynaya oynaya açılacak gibi.biraz çekingenliği var.

Itoglu it de gec. Burada öyle hitap ediyoruz o irkciya.

Can, senin de yazdığın laflar dahil Hamza her turlu kotu sozu hakediyor. Bize buyuk zararı oldu. Bu konuda Alper Altun dan acıklama bekliyorum. o.ç. ve yavsak lafı ceza gerektiriyor, ama it oğlu it, ırkcı gerektirmiyor değil mi? Bu sözleri de Can ı hedef alarak soylemiyorum. Burda bircok kişi bu kufurleri yapıyor ve ben de hakettiğini yazdım. Merak ettiğim konu, ceza neye göre veriliyor? Begen, begenme ama kulubun baskanına kufurlere göz yumanlar , kulube buyuk zarar verdiği konusunda hemfikir oldugumuz Hamza ya yapılan kufur kısaltmasına neden ceza veriyor, acıklama bekliyorum.

Diarra defteri ne zaman kapancakmış arkadaşlar var mı bilgi ?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aga bu nasıl dizilis? Selçuk ile Tolga neden böyle iç içe? Sinan nie forvetmis gibi linnes'i tek bırakıyor? Sneijder neden sola kayıyor? Hoca bunları görmüyor mu?

75c405942894039c622e973bbebc812b.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt