Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iyi o zaman ben yatiyorum, fernando muslera gelirse telefonuma arayip bir alo dersiniz

Gerçek GSC'i uymaz, Nöbet tutar !

1154779.png

aslinda eto bizde cok is yapar en azindan 1 sene döktürür
ama bu yasta adama bu yüksek pararlar verilmez iste.
niasse kiralik isabet olurdu.
en önemlisi diarra alin sampiyonlugu yüzde 70 garanti olsun.
aslinda denayer gelipte serdarla savunma ikilisi olsa iyi olur.
ama chedjou sorun oldugu süre ila oynayacak, denayer gelse bile.
neyse bakalim ne olacak.

Beyler ne Mikel'i yapmayın adam Selçukla Hamitten daha yavaştı en son. Bize çevik siyahi orta sahayı parsel parsel dolaşan bir adam yani Diarra lazım

Beyler bu konuda çok bilgili değilim beni bilgilendirin. Bu Diarra'nın cezasını UEFA vermedi mi? Nasıl Ruslarla konuşup indiriyor? UEFA 5m'a indirildikten sonra biz burda bostan korkuluğu muyuz diyemez mi? Bilgim yok bilgilendirin bu cezayı kim kesti ?

aslinda eto bizde cok is yapar en azindan 1 sene döktürür
ama bu yasta adama bu yüksek pararlar verilmez iste.
niasse kiralik isabet olurdu.
en önemlisi diarra alin sampiyonlugu yüzde 70 garanti olsun.
aslinda denayer gelipte serdarla savunma ikilisi olsa iyi olur.
ama chedjou sorun oldugu süre ila oynayacak, denayer gelse bile.
neyse bakalim ne olacak.

Kesinlikle etoo inanılmaz iş yapar bizde.
Antalyada 20 gol attı hemen hepsi kendi becerisi ile hemde.

Sent from my iPhone using Tapatalk

bakıyoruz koşu mesafelerinde Sneijder üstte....abi bu yanlış Sneijder'in arkasındaki 2 orta saha hayvan gibi olacak mesela Diarra-Tolga ile bunu sağlayabiliriz...Sneijder önde rahatça şut atacak asist yapacak...öncelik tabii ki Selçuk'u kesmek olmalı Diarra-Tolga-Sneijder orta sahasını görmeden Sneijder hakkında peşin eleştiri yapmakta istemiyorum
Bek ve kanatlarımız çok az koşmuş

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fransa ikinci liginden varmı alabileceğimiz bir forvet varmı yada brezilyadan genç bir oyuncu

ayrıca josue gibi bir oyuncuyu bedavaya kiralayıp 700 bin euro yıllık vermekte bence başarı levent nazifoğlu ikinci abdurahim albayrak olma yolunda

Bu taner karaman denilen herif tam bir şerefsiz levent nazifoğlu'nun umut,tarik,olcan için soledikleri yanlişmiş 2 milyon maaş alan umut varken forvet alinmasi gereksizmis umut kullanilmaliymis orman cocugu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt