Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunun gibi bi kac serefsiz daha var umut-tarik-olcan'in kadro disi kalmalari zorlarina gitmis parali kopekler

Dün gece ama kanalda bir tane akıllı birini görmüştüm. Adı Akkoyundu ama Selçuk'u bile eleştiriyordu. Umut ve Tarık'a iyi giydiriyordu. Şaşırdım gerçekten.

Bu taner karaman denilen herif tam bir şerefsiz levent nazifoğlu'nun umut,tarik,olcan için soledikleri yanlişmiş 2 milyon maaş alan umut varken forvet alinmasi gereksizmis umut kullanilmaliymis orman cocugu

Arkadaş sen de iyi sabır varmış ki o şerefsizi izlemişsin. Genç nesil Galatasaray düşmanı köpeklerin önemli temsilcilerindendir kendisi. Ve ayrıca da futboldan gram anlamaz.

2012-2013 sezonuna benziyo bu sezon.o zamanki kasımpaşaya benzetiyorum karabüksporu.sağlam takım.o maçın yıldızı emre çolaktı.bu maçın yıldızı tolga ciğerci.

Puan durumu açısından benzeyebilir de,daha çok 2003-2004 veya 2008-2009'a benziyor bence.3 büyüklerden bence birisi kesin,diğeri de çok yüksek ihtimal yarıştan kopacak.Fenerbahçe ilk 2'ye giremez bu sezon,4.,5. falan olur.Bjk de 4. falan olursa şaşırmam.

Didier+Drogba+FbD8NYNpJK0m.jpg

Günaydınlar.

Bence lass bize gelecek. Gelmemesi için bir neden göremiyorum. Şu an danışıklı bir dövüş izliyoruz. Diarra elinden geldiğince az zararla kapatmak için zaman kolluyor.

....................Muslera.........

..Cavanda...Serdar...Balta...Carole...

..Josue......Diarra....Tolga....Bruma....

................Eren.....Podolski...........

+scot piri veya ayarı bir kondisyoner ile 1 ay sağlam bir kondisyon yüklenmeli.

ilk 1 ay bocalarız ama sezonu kurtarabiliriz.

Arkadaş sen de iyi sabır varmış ki o şerefsizi izlemişsin. Genç nesil Galatasaray düşmanı köpeklerin önemli temsilcilerindendir kendisi. Ve ayrıca da futboldan gram anlamaz.
Futbuldan anlamadigi belli zaten bi ara gece programina bakim dedim sacmalayip duruyodu ceyla bile bunun dediklerine guluyodu o zaman salagin biri oldugunu anladim. Kahvalti yapiyodum kanallari zapliyodum dursun bari biraz bakim dedim 1 dakika zor dayandim serefsize

Wesley transferi gibi. O da gelecek gelmeyecek durumlarındaydı.

Tabi Şimdikiler gibi yalapşap bir yönetime sahip değildik o zamanlar.

Ütopik bir ihtimal daha var,ceza indirimi olmazsa,yönetimin kendi cebinden cezanın bir kısmını karşılayıp Diarra'nın gelmesi.

İbra olayı gibi değil bu,yönetimden teyitler geldi kaç gündür.Tepki çok olacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt