Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ban yememenin muazzam önem arzettiği gün ve saatlere girmiş bulunuyoruz.

Sneijder transferinde ban yiyip kap bildirimini uzaktan seyreden üyelerimiz mevcut ( bir kısmı affedilmişti )

Adminlere birşey sormak istiyorum beğeni sayım 1000'den 992'ye düşmüş anlamadım ben ?

Diarrada bi gelemedi be yok ona süre yok buna süre transfer dönemi bitti hala süre vericez.

diarra büyük ihtimal tamam gibi de forvete kim gelecek acaba? yurt dışı kaynaklarda adı bizimle anılan var mı?

Diarrada bi gelemedi be yok ona süre yok buna süre transfer dönemi bitti hala süre vericez.
Bizim gibi kulüpler böyle üst düzey transferleri ancak böyle yapabilir sneijder ve drogbada da sıkıntılı süreçler vardı bunlar olmasa zaten büyük takımlar bırakmaz bu topçuların peşini renkdas.

Bir kere Diarra'nin transferi mantikli degil Nazifoglu'nun aciklamalarina göre arkadaslar. Oturup tartisalim dogru dürüst. Herkes sizin gibi inanmak zorunda degil sonucta.

Nazifoglu 'Gelecegin takimini kuruyoruz' dedi. Bana göre kurmuyorlarda ama 31 yasinda ki Diarra bu sözler ile uyusuyormu? Hayir.

Yani gelmez diyip gecelim. Yarin kapanir.

Yazmayım dedim ama dayanamadım. Hakan kimsenin senin inanmamana birşey dediği yok zaten. Sen 2 gündür Diarra transferi olabilir diyen adamlara dediğini bırakmadın. Gelme ihtimali oluştu heralde toparlama evresine geçmişsin resmen. Birde oturup tartışalım doğru dürüst yazmışsın, iki gündür yazdıklarına bir bak istersen. Normalde böyle şeylere karışmam ama dayanamadım.
Gelir gelmez ama uğraşıldığı gerçek sen onu bile kabul etmiyordun.

Sent from my iPhone using Tapatalk

GalatasarayKapatılsın diye hastag açılmış

Lan anası belli olmayan kansızlar ömrünüzün yarısı Galatasarayın kupa kaldırmasını izlemekle geçmiş neyin kuyruk acısı bu ? Dolayacaz yine boynunuza

diarra büyük ihtimal tamam gibi de forvete kim gelecek acaba? yurt dışı kaynaklarda adı bizimle anılan var mı?

Janmaat €9m'a Watford'a gitmiş.

Lan anası belli olmayan kansızlar ömrünüzün yarısı Galatasarayın kupa kaldırmasını izlemekle geçmiş neyin kuyruk acısı bu ? Dolayacaz yine boynunuza
Bu ülkede galatasaraya dokunmaya kimsenin gücü yetmez berkedash meyve veren ağacı taşlama niyetinde bunlar

Bizim aldığımız her kupa onların beyinlerini körelttiği için normal böyle şeyler,ama GALATASARAY ile uğraşırlarsa sonunu onlarda biliyor,biz winner takımız elbet alırız hesabını.

@90Minspor şimdi7 saniye önce
Schweinsteiger, Avrupa'daki son durağının Manchester United olacağını söyledi.

Bize gelmiycek miydi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt