Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim aldığımız her kupa onların beyinlerini körelttiği için normal böyle şeyler,ama GALATASARAY ile uğraşırlarsa sonunu onlarda biliyor,biz winner takımız elbet alırız hesabını.

Adam akıllı bi yönetim olsa ligi yıllarca domine edecek gerekli adımları yapar en iyi şekilde cevap verirdi bunlara. Kupaların sapını bile bırakmayacaksın bunlara

Hiç konuşulmuyor ama bu takıma Blasczykowski tarz sağ kanat oyuncuya ihtiyacı var aslında.

Sağ kanatta verimli oynayan pek oyuncumuz yok. Poldi ve Bruma genelde sol kanatta oynuyor, Sinan kanatlarda çok etkisiz oynuyor şuana kadar, Josue daha yeni geldi.

Şöyle defansı yardım eden ve 90 dakika çok çalışan bir kanat oyuncu takıma katkı sağlar bence. Forvet gelmesini isterim ama bahsettiğim tarzında bir sağ kanat oyuncu gelecekse önce onu tercih ederim.

Adam akıllı bi yönetim olsa ligi yıllarca domine edecek gerekli adımları yapar en iyi şekilde cevap verirdi bunlara. Kupaların sapını bile bırakmayacaksın bunlara

Neyse renktaş GALATASARAY öyle bir hashtag ile kapatılacak klup değil,baştakı kendi dedi zamanında bende yaptım diye,kapatılmaz yani.

Neyse renktaş GALATASARAY öyle bir hashtag ile kapatılacak klup değil,baştakı kendi dedi zamanında bende yaptım diye,kapatılmaz yani.

Kapatılacağına zaten inanmam böle bişeyi yapmayıda kimsenin bi tarafı yemez zaten o ayrı,sadece bu gerizekalı sürüsüne sahada adam akıllı cevap vermek gerek

Bugün dediğim gibi bu Feto olayının bokunu çıkarmasınlar.

Herkes kendi menfaatine göre biryerleri Feto ile bağlantılamaya çalışıyor. Dertlerinin Feto olmadığı apaçık ortada.

Herkes mağdurum ayağına avantaj sağlama peşinde. Adam mısınız lan siz.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Yönetim, Diarra'ya Lokomotiv ile olan sorununu çözmesi için 2 gün verdi. Aksi durumda Obi Mikel ismi gündemde. (DHA)

‏@GSStore
YENİ | Taraftar T-Shirt GSStore.org ve Tüm GSStore Mağazalarında Satışta !

CqoX3FrW8AEum90.jpg:large

guzelmis

Yahu futbolcu fetocu ise ve o zamanlar feto ile arada sorun yok ise GALATASARAYın fetoculukle ne alakası var bu mallar gerçekten gerizekali,sanki GALATASARAY klübü fetoya gitmiş şahıslar gitmiş sahıslar,bir şahıslardan dolayı böylesine büyük klübe fetocu demek aptallıktır,üstüne ahmaklıktır.GSkapansın ne demek daha bilmiyorlar sizin gücünüz yetmez aptallar GS'dan o kadar nefret ediyorlar ki bizi öyle kıskanıyorlar ki yediremiyorlar

SEN BU LİGİN EN BÜYÜĞÜSÜN ANLI ŞANLI GALATASARAYIM

Bugün dediğim gibi bu Feto olayının bokunu çıkarmasınlar.

Herkes kendi menfaatine göre biryerleri Feto ile bağlantılamaya çalışıyor. Dertlerinin Feto olmadığı apaçık ortada.

Herkes mağdurum ayağına avantaj sağlama peşinde. Adam mısınız lan siz.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
ömer çavuşoğlu ve kalkavanı da alırlar gözaltına,ve daha nice fenerbahçeli fetocuyu.hakan şükürün fetoya selamını getirdiği beşiktaşlıları da...:D komedi ya.

Kapatılacağına zaten inanmam böle bişeyi yapmayıda kimsenin bi tarafı yemez zaten o ayrı,sadece bu gerizekalı sürüsüne sahada adam akıllı cevap vermek gerek
Bence yönetim bu konuda doğru yapıyor,enteresan ama öyle

Niye dersen iti kopuğu ciddiye alıp cevap vereceksek ne farkımız kalır kuşbeyinlilerden

Birkaç saat gökten kemik bekler.sonra kuyruklarını kıstırıp giderler.

Sallamayın havlasınlar,havlayan köpek ısırmaz.

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence yönetim bu konuda doğru yapıyor,enteresan ama öyle

Niye dersen iti kopuğu ciddiye alıp cevap vereceksek ne farkımız kalır kuşbeyinlilerden

Birkaç saat gökten kemik bekler.sonra kuyruklarını kıstırıp giderler.

Sallamayın havlasınlar,havlayan köpek ısırmaz.

İşte abi bende ondan bahsediyorum polemiğe girmeden temizleyeceksin bütün kupaları sonra internet sitesinden gerekli dalgasını geçersin zaten. Sömüreceksin ülke futbolunu

-Madem öyle TÜRKİYE avrupada ses getirdiğinde milli takımdaki en önemli oyuncular hangi takımdandı ?
-uefa-super cup tek sahibi Türkiyede kimdir ?
-dünyada sıralamada 1.olan tek klup kimdir ?
-bu bayrağı gurulandırıp avrupada başarılı olan kimdir ?
Son olarak avrupada 8 yiyen gruplardan da 0 çeken takım taraftarları GALATASARAY'ın gölgesinde susup otursunlar

İşte abi bende ondan bahsediyorum polemiğe girmeden temizleyeceksin bütün kupaları sonra internet sitesinden gerekli dalgasını geçersin zaten. Sömüreceksin ülke futbolunu
Yapmamız gereken o zaten aslında.inadına Uefa vs dinlemeden alacaksın Diarra'yı,sonra sağlam iki forvet ve stoper.öttüreceksin bunları adam.gibi satıp parayı değerlendirebilsek zaten 10 sene kendilerine gelemezler,hatta renkli kuşların forumda biri yazmıştı Galatasaray Rivayı satıp borcu temizlerse bittik biz diye haklı,arada kuş beyinli olmayan birkaç tane var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt