Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali Can da Ali Naci de ayni sarinin laciverti, ikisi de 5 para etmez herifler. Bilhassa da Ali Naci.

STOPER İÇİN
plsticker2014sakho.png

ÖN LİBERO İÇİN
maex16mikel.jpg
126.-lassana-diarra-adrenalyn-xl-euro-2016-france-team-mate-base-card--23796-p.jpg

Profesyonel futbolcu Özer Hurmacı,24.08.2016 tarihinde Kulübümüze ulaşan ihtarname ile Şirketimiz ile akdetmiş olduğu 31.05.2018 bitiş tarihli profesyonel futbolcu sözleşmesini tek taraflı olarak feshettiğini tarafımıza bildirmiştir.Şirketimiz bu haksız fesih sebebiyle, başta Türkiye Futbol Federasyonu olmak üzere tüm yetkili merciler nezdinde gerekli yasal başvuru haklarını kullanacaktır.
Kamuoyunun bilgisine duyurulur.

Saygılarımızla

h.o

bu sezon senin avatarin kac assist yapti ne kadar katki gosterdi acaba.
ayriac hamza resimmleri bu forumda yasak, ihbar ettim baskomutana.

Benim avatardaki number 10 takimi iyi oldugunda neler yapabildigini tum dunya biliyor, mesala gomez ve quaresma besiktas'a gelip ve ust duzey performans gosterdiginde oguzhan ve sosa da iyi performans gosterdi, bu hep oyledir, gecen sezon sneijder'in yaninda oynayan bir tane iyi oyuncu soyle. Biraz avrupa futbolu izle de futbol bilgin gelissin adaş.

Hamza Hamzaoglu'nu teknik direktor olarak begenmessem de bize zor bir donemde gelip 3 kupa kazandirmistir, biraz saygili olalim.

Recep Mamur (Kayserispor Başkanı): "Umut listemizdeki bir oyuncu ama bir görüşme veya anlaşma yok. Bunlar menajer oyunları." (Kayseri Tempo)

Benim avatardaki number 10 takimi iyi oldugunda neler yapabildigini tum dunya biliyor, mesala gomez ve quaresma besiktas'a gelip ve ust duzey performans gosterdiginde oguzhan ve sosa da iyi performans gosterdi, bu hep oyledir, gecen sezon sneijder'in yaninda oynayan bir tane iyi oyuncu soyle. Biraz avrupa futbolu izle de futbol bilgin gelissin adaş.

Hamza Hamzaoglu'nu teknik direktor olarak begenmessem de bize zor bir donemde gelip 3 kupa kazandirmistir, biraz saygili olalim.

Avrupa futbolu izliyok.
Saygi ile alakasi yok, 3 kupa ilede alakasi yok.

Steve Kean'e yapilan saygisizlik miydi? Adam Blackburnun takiminin icine iyice sicmisdi.
Dursun Ozbek 4 kupa kazandi, ona sovuncede saygisizlik olmuyor
Ama Hamzaya saygisizlik oluyor
Saygisizlik nedir bilmezsin sen, bir parmak bir bilgisayar vermisin hala bana terbiye ogretmeye calisiyorsun

Peki Sneijderin yaninda kimse yoktu, peki Chedjounun yaninda birisi varmi? Gec bunlari.

Korkuyorum demiyor da konuyu kapatin diyor

bjk ve fb'den korkan Galatasaray'li olmaz olsun

Eziklik nelere kadir

Sent from my iPhone using Tapatalk

Moderatör tarafında düzenlendi:
lol akepeye iyi bir kapak olmus. osmanlispor bu sene kaldirabilcek mi acab

Avrupa futbolu izliyok.
Saygi ile alakasi yok, 3 kupa ilede alakasi yok.

Steve Kean'e yapilan saygisizlik miydi? Adam Blackburnun takiminin icine iyice sicmisdi.
Dursun Ozbek 4 kupa kazandi, ona sovuncede saygisizlik olmuyor
Ama Hamzaya saygisizlik oluyor
Saygisizlik nedir bilmezsin sen, bir parmak bir bilgisayar vermisin hala bana terbiye ogretmeye calisiyorsun

Peki Sneijderin yaninda kimse yoktu, peki Chedjounun yaninda birisi varmi? Gec bunlari.

Bos konusmaya devam ediyorsun. Bazilari alismis elestirmeye ve bos konusmaya, hamza bize zor bir donemde gelip 3 kupa kazandirdi, nankörluk yapma bari, istekleri, tercihleri, konusmalari yanlis olsa da, 3 kupa kazandirdi, bunu basarmak kolay degil.

Chedjou ilk senesi haric bir istikrar yakalayamadi, defansif anlamda dany'den farki yok, semih, koray, dany, hakan ile oynadi, belki yanindaki stoperler ust duzey degil ama chedjou'nun yaptigi hatalarin cogu bireysel hata.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt