Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yani PL'yi ve Serie A'yi 10 senedir takip ettigimi söyleyebiliriz.:)
Peki Chedjounun yaninda Dani Alves ve Pigue mi vardida Sneijderi o argümentinle savunuyorsun te allahim ya. Onunde sanki busquets var allahim ya.

Yahu Hamza takimin icine sicti, Dursun yalanlarinla sicti. Hamza sanki hic yalan soylemedi. Te allahim hala gelip bana Hamzayi savunuyorsun. Dursun Hamzadan daha fazla kupa kazanmadi mi? Baskan o degil mi?

Hamza adam degildir, ve yarardan fazla zarar vermisdir.

Ben chedjou'nun hatalarinin cogu ''BIREYSEL HATA'' diyorum sen hala dani alves pique diyorsun tovbe tovbe...

10 sene sonra geriye baktiginda hamza bizde 3 kupali hoca olarak kalacaktir.

Ben chedjou'nun hatalarinin cogu ''BIREYSEL HATA'' diyorum sen hala dani alves pique diyorsun tovbe tovbe...

10 sene sonra geriye baktiginda hamza bizde 3 kupali hoca olarak kalacaktir.
Umarim unutulur cemaatci Hamzo.

Bireysel hatalarini göster bana ben onun pas hatalarindan haric cok bireysel hatalarini gormedim.

Hakan arif ugur Ismail vs bu futbocularin gülenci oldugu zaten biliniyordu,para karsiliginda oynayan adamlardi bunlar,kongre üyelerinde her türlü görüs vardir ama feto örgütünün türkiyede sizamayacagi tek kulüp Galatasaray,bunu onlarda biliyor
Kongrelerde o en önde oturan laik beyaz türk dedelerimiz varya adamin agzina sicarlar

Umarim unutulur cemaatci Hamzo.

Bireysel hatalarini göster bana ben onun pas hatalarindan haric cok bireysel hatalarini gormedim.

Gostermeme gerek yok, maclari izlerken galiba bir tek sneijder'i izliyorsun, sneijder'in hata yapmasini bekleyip elestirmek icin firsat bekliyorsun :D

Galatasaraykapatılsın hashtagı 1. sırada yer almış bugün?Ne diyor yine bu gereksizler?Sahada yenemeyeceklerini anladılar,her türlü pisliği yapacaklar bize.

Adamlar ''Bos konusuyorsun'' ''Nasil kafa bu'' argümentlerden baska bisey bildikleri yok. Yahu tartisacaksaniz biraz kaliteli olun, örnek verin surda noldu napti deyin ki tartismayi siz kazanin. Karsi tarafin argümentleri sallayinca bi bok cikmiyor, seviye düsüyor.

Amacimiz tartismayi kazanmak veya ikna etmek degil, amacimiz fikirlerimizi soyleyip, kendi dogrularimizi anlatmak. Sen eger goster diyorsan, demek ki maclari izlemiyorsun.

Daha karabuk macinda kac tane hata yapti, adam hala goster diyor, yoksa ikimizde baska mac mi izledik

Hakan Delikanli, daha kac kez dicem delikanli ol diye, alinti yapma dedik yapmadin, neye dayanarak hala laf istiyorsun, biraz delikanli ol delikanli.

Çöpleri tartışacağınıza transfer haberi paylaşın be

310 misafire ayıp oluyor

Sabride cok kupa kazanmıştı. Kaptanlığı geri verin lütfen.

Chedjou attığının iki katını yedirmiştir. İlk aklıma gelen Atletico deplasmanında yediğimiz gol. Çok üzülmüştüm o gole. Griezzman'ın kafayla attığı. Adamda hava topu savunması diye bir şey yok. Hava topundan yediğimiz gollerin ağır çekimini izleyin, muhtemelen Ched zıplamamış ve zıplayan adamı sadece izliyordur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt