Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amacimiz tartismayi kazanmak veya ikna etmek degil, amacimiz fikirlerimizi soyleyip, kendi dogrularimizi anlatmak. Sen eger goster diyorsan, demek ki maclari izlemiyorsun.

Daha karabuk macinda kac tane hata yapti, adam hala goster diyor, yoksa ikimizde baska mac mi izledik

Bak abicim bak, burasi TARTISMA platformu, tartismalarin basit kurallarini bilmiyorsan fikirlerinide soylemiyeceksin, ama hhic tartismaya girmiyeceksin.
Güzel abicim bak, madem surda surda hata yapti diyorsan göster, Mehmet Han gibi analiz yapacaksan eger git o baslikda cevaplarimi gör.
Chedjounun mahruz kaldigi hatalarin cogu bireysel degil, kotu takim savunmasidir. Hala bireysel hata diyorsan eger, o zaman gercekten sunu beynine yazdirmamisindir, futbol bir takim oyunudur. Bireysel hatalar nedir? Yanlis kosu, yanlis yerlesme, hatali paslar ve hatali darbeler vs vs.

Chedjou attığının iki katını yedirmiştir. İlk aklıma gelen Atletico deplasmanında yediğimiz gol. Çok üzülmüştüm o gole. Griezzman'ın kafayla attığı. Adamda hava topu savunması diye bir şey yok. Hava topundan yediğimiz gollerin ağır çekimini izleyin muhtemelen Ched zıplamamış ve zıplayan adamı sadece izliyordur
1 mac ile örnek mi veriyon.. Bende derim Kadiköy'de tek basina en az 8 hava topu kazanmisti..

Jim White
Jim White – Verified account ‏@JimWhite

#SaintsFC close to agreeing fee for Lille's attacking midfielder Sofiane Boufal

Amsterdam yilin mayfa ödülünü Yusuf Ciftciye veriyorum arkadaslar. Sikayeti olan varmi?

Yav napıyım burada sırf siz tatmin olacaksınız diye araştırıp bütün örneklerini sıralayım mı ? Benim düşüncem bu, ben sizi ikna etmek için yazmadım. Yazarsın kendi düşünceni geçersin
Birsey iddia ederken elbette tutarli olmasini saglayacaksin. Konusmakla olmaz bu isler. Sonuca varamayiz.

Bak abicim bak, burasi TARTISMA platformu, tartismalarin basit kurallarini bilmiyorsan fikirlerinide soylemiyeceksin, ama hhic tartismaya girmiyeceksin.
Güzel abicim bak, madem surda surda hata yapti diyorsan göster, Mehmet Han gibi analiz yapacaksan eger git o baslikda cevaplarimi gör.
Chedjounun mahruz kaldigi hatalarin cogu bireysel degil, kotu takim savunmasidir. Hala bireysel hata diyorsan eger, o zaman gercekten sunu beynine yazdirmamisindir, futbol bir takim oyunudur. Bireysel hatalar nedir? Yanlis kosu, yanlis yerlesme, hatali paslar ve hatali darbeler vs vs.

Fikrimi her turlu soylerim, eger isine gelmiyorsa alinti yapmazsin ve tartismaya girmezsin.

Chedjou'nun hatalarinin sebebi kotu takim savunmasi mi, bide analiz yap diyorsun, sen once maclari izle.

Yine Chedjou yine sonuca varmasi mümkün olmayan tartışma.

Troll'u guzel yapiyorsunuz da, biraz da futbol'dan anlasaniz guzel olurdu be

Burak Yılmaz gibi menajerler vasıtasıyla Çin'e satılabilir. Aksi halde 2017 hazirana kadar Chedjou bizde kalacak. Avrupa'da kimse o paraları vermez.

Twitter da ilginç işler oluyor.
Saatlerdir Galatasaray kapatılsın hashtagi gündemi işgal ederken Galatasaray hesaplarının açtığı ve gündeme giren iki hashtagi de gündemden kaldırdılar.
Uluslararasi bir sosyal medya organı bunu nasıl yapıyor ilginç.

D2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray kapatilsin derken ?

Gücleri yetiyorsa kapatsinlar da görelim

Twitter da ilginç işler oluyor.
Saatlerdir Galatasaray kapatılsın hashtagi gündemi işgal ederken Galatasaray hesaplarının açtığı ve gündeme giren iki hashtagi de gündemden kaldırdılar.
Uluslararasi bir sosyal medya organı bunu nasıl yapıyor ilginç.

D2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kulüp neden ısrarla susuyor bu meselelerde?Şikeci mikeci değil bu ithamlar,resmen terörist diyorlar koskoca camiaya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt