Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ÖN LIBERO...

FORVET....

SOL BEK......

STOPER....

Yükleniyordur insallah!

Dursun çapsızı mı çıkıp konuşacak?

D2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben onu bunu anlamam,Dursun bu işlerden anlamıyorsa talimat verecek deklarasyon yayınlayın,sonra bana getirin ben onaylayayım diye.Adamlar istediği çamuru atıyor kaç gündür,biz sadece seyrediyoruz.Bu mesele öyle Beşiktaşlılar'ın yaptığı gibi doğan gönderdiniz şahin gönderdiniz Zalad'ı aldınız gibi basit şeyler değil,terörist deniyor resmen.Bunun bir cevabı olmalı,değil mi?

Hayatlari boyunca bizim kupa kaldirdigimizi gördüler, tabi ki sahada bizle mücadele edemiyorlar diye sacma sapan hashtaglere yöneldiler.

Yahu ciddiye almaya gerek yok koskoca kulübü 3-4 cemaatci topçu orada oynadı diye kapatamazlar merak etme. 3 temmuzun intikamını almaya çalışan ergen fblilerin salak mesajlarini o kadar ciddiye almayın

Schalke Bentaleb ve Stambouli yi transfer etmeye yakinmis.

Ben onu bunu anlamam,Dursun bu işlerden anlamıyorsa talimat verecek deklarasyon yayınlayın,sonra bana getirin ben onaylayayım diye.Adamlar istediği çamuru atıyor kaç gündür,biz sadece seyrediyoruz.Bu mesele öyle Beşiktaşlılar'ın yaptığı gibi doğan gönderdiniz şahin gönderdiniz Zalad'ı aldınız gibi basit şeyler değil,terörist deniyor resmen.Bunun bir cevabı olmalı,değil mi?
Öyle tabii ama başımızdaki adamlara gel anlat bunu

D2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yahu ciddiye almaya gerek yok koskoca kulübü 3-4 cemaatci topçu orada oynadı diye kapatamazlar merak etme. 3 temmuzun intikamını almaya çalışan ergen fblilerin salak mesajlarini o kadar ciddiye almayın

Kapatamazlar tabi,demek istediğim kulüp son noktayı koymalı bu saçma sapan ithamlara,yayınlamalı bir deklarasyon.

:D yahu mesele aslında o değil az okuyunca insan anlıyor bilmem ne yılına kadar kupaları alınsın diyor 4.yıldız öyle girmiş ki bunlara :asd22:

Umut bulut
Chedjou
Tarik
Olcan
Salih
Donk

Out

Lassana diarra
Denayer
X bir forvet
In
Misler gibi

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cqorq9cWgAA16zB.jpg

yoksa nasil fark kapansin :/

Aysal gibi başkanımız olcaktı şuan azizin bütün pisliklerini ortaya dökerdi de şu kuşcuklar bozulurdu dünyada böyle adi taraftar grubu yoktur kuş bozuntuları

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kapatamazlar tabi,demek istediğim kulüp son noktayı koymalı bu saçma sapan ithamlara,yayınlamalı bir deklarasyon.

Katılıyorum da fazla bir işe yarayacağını zannetmiyorum. Bunlar böyle konuşmaya devam ederler.

Bilmiyorum aramizdaki abiler biliyorlardir zamaninda UEFA Kupayı kazandığımızda fransız lobi vs. vs. diyen salaklar vardı yıl 2016 o salaklarin daha ergen versiyonları geldi hele twitter ve facebook gibi sosyal medya siteler geldikten sonra bunların ne kadar büyük mal olduklarını daha iyi görebiliyoruz

ne kadar güzel bir gün askerimiz temizlik yapıyor diarra konusunda güzel gelişmeler var umut çöpü gitmek üzere salihe birlikte yarın da iş biterse resmileşirse on numara olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt