Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Levent Nazifoglu'nu 1.5 aydır dikkatle dinleyen biri olarak.

1. Popülist -Umut ve Sneijder üzerinden sempati kasiyor

2. Futbol yönetiminden zerre anlamıyor

3. Reklam peşinde -Emekçilere zenginken ihtiyaç olmaz vs...

4. İQ sorunu bariz

5. Futbolcudan da anlamıyor-Serdar ve Eren'e verilen para ve roller, Cavanda transferi vs...

ya hocam sen geçen sene ki nasri yi izledin mi hiç.elbette büyük isim ama eski nasri ile şimdi ki nasri gece ile gündüz kadar farklı.adam ingiltere ligi ni bırakıp geliyor artık city yeterki gitsin diye maaşının belli kısmını karşılıyor bir tane de ingiliz klübü bu şartlarda teklif vermiyor neden ki ?

Şampiyonlar ligi oynuyorlar diye gelebilir. Parasini aliyor sonuçta. Performansi ne olur bilmemde alinabilcek bir risk.

M.city nin maçı var. İlk 11 yedek ağırlıklı çoğu. Yedeklerde 2 tane altyapıdan defans var. Denayer ı bu maçta bile 18e almamış guardilo. Kesin gidecek belli oldu. Gelir mi acaba. Ön libero ve forvet kesin gibi ama bizim yönetimden 1 haftada 3 transfer beklemek hayal gibi.

şimdi chedjou ii değil ya bu denayer in bunun genç olan çöp versiyonu işte.hadi bunları geçtim denayer sağ stoper ki alacaksak bize sol stoper lazım aslında.serdar aziz de chedjou da sağ stoper özellikli + biz alacaksa lider stoper lazım denayer gibi topu bomba sanan birisi değil,2-3 sene sonra ne olur bilmem süper bir gelişim falan mı gösterir bilmiyorumda şu an ki haliyle futbol bilgisine güvendiğim nafizoğlu böyle bir saçmalığın içine girmeyecektir kanatimce.

Ortasaha, forvet lazım hocamız futboldan anlıyor tamam da gazlayacak birisi lazım. Ümit Hasanın yaptığı gibi, Ayhan yeterli mi bilmiyorum.

Yarın bence diarra kap gelmeli artık :D oldu olmalı olacakkkk :D

ne talisca ne nasri bjknin kıskandıracak tek transferi aboubakar benim düşüncem

Vay be, BJK Aboubakar, Nasri, Talisca gibi oyunculari aliyor, biz ise Cavanda, Eren, Serdar, Josue, Tolga

:red:

biz bu adamları kiralasak herkes satın alma opsiyonları yok diye doğrardı diye düşünüyorum...şuan Diarra'nın gelmesi hayati önemli çünkü alamazsak ön libero alamayabilirz gibi geliyor

ulan sen aboubakar gibi bir forveti josue'yi kiralamisken yaninda alsan ölür müsün? 1.5 forvetle sezon mu biter?

adamlar bony-benteke gibi adamlari bile sordu sorusturdu transferini denedi olmayinca aboubakar'i aldilar

ings, sakho, mitrovic, zaza veya niasse alinmali..

Selçuk Dereli ‏@selcuk_dereli 45 dk.45 dakika önce 1-Aziz Yıldırım Denizli maçıyla ilgili hakkımda konuşmuş.Program devam ederken cevap hakkımı kullanmak istedim fakat NTV yayına bağlamadı.++

Selçuk Dereli ‏@selcuk_dereli 41 dk.41 dakika önce 2-NTV'nin beni yayına bağlamaması hiç şık olmadı.Öyle 'çamur at izi kalsın' yapmak yok.+++

Selçuk Dereli ‏@selcuk_dereli 39 dk.39 dakika önce 3-Aziz Yıldırım'a açık çağrı yapıyorum; istediği zaman istediği kanalda (buna NTV'de dahil) Denizli-Fenerbahçe maçını konuşmaya hazırım.

Selçuk Dereli ‏@selcuk_dereli 38 dk.38 dakika önce 4-Aziz Yıldırım'ın o maçla ilgili algı operasyonu yapıp kendi hatalarını başkalarına yıkma anlayışını şiddetle kınıyorum.

sinan gümüşün bi tarafı kalktı,bruma 2 ıslıkta yine kız gibi oynar.hücum gücümüz net kötü.

Gündemi de bizi de değiştirecek tek adam lass olacak geldi geldi gelmedi bizden bir b.k olmaz takıma inananlara saygı duyuyorum ama ben geçen seneki kadrodan güçlendiğimizi düşünmüyorum bruma serdar tolga bu takımı uçurmaz defansif olarak asla bir adım atamadık bu geri dörtlü ve önlerin de selçukla bu sezonu bitiremeyiz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt