Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kanka valla anlamadımda adamların hepsi ribery nin öcünü alıcaklar bizden diyor. Ne yazdığını anlamadım ama her mesajds ribery öc diyor :))
Insallah hadi bakalım ama serefsizler Ribery'i sonra deli paraya okuttular.Bizim oyle bir imkanimiz olmadigi için Ribery vakası kadar buyuk bir durum yok?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Diarra gözlerimiz yaşlı seni bekliyoruz :confused:

.......................Muslera...........
.........Serdar....Chedjou...Hakan......
Cavanda......Diarra.....Tolga......Carole
.........Podolski.................Sneijder..........
..........................Eren D........................

...........................Cenk.....................
Linnes......Semih.......Donk.......Sabri
................Hamit........Selçuk..............
......Sinan..........Josue...........Bruma...
.........................Niasse......................

Beşiktaş şampiyon olmuş agha varmı aslı astarı?

Chedjou-Donk-Selçuk-Semih-Sabri-Hamit-Olcan-Umut-Tarık=16m EURO maç başılar hariç bunların maaşı ile mis gibi takım yaparsın

Marsilya forumundan ;

Ynt: [Lassana Diarra] Müzakereci
Son olarak, sonra bazı Gazeteler kalkış Lass ise tam tersine bir durum satışı, çünkü buna izin verdiği için kaldırmak 10 potansiyel sorumluluk...

Çünkü bizim eski büyük Başkan olurdu değil aslında iyi korunan tarafından kulübe , ve anlaşılan o ki biz hala büyük olasılıkla para için Lass
var böyle dönemler ve hiçbir şey inşaat ama hızlı bir şekilde çok ANKET baş bilmeniz gerekir barcelona futbol kalitesinde bir modeldir

diarra gelirse en ideal 11 şöyle olur

Muslera
Cavanda-Serdar-Hakan-Carole
Josue-Diarra-Tolga-Bruma
Eren-Podolski

var böyle dönemler ve hiçbir şey inşaat ama hızlı bir şekilde çok ANKET baş bilmeniz gerekir barcelona futbol kalitesinde bir modeldir
There are such periods and nothing works but is a model very quickly SURVEY need to know barcelona football chief quality

Yönetim önliberoya yıldız almak zorunda fikonun transferleri iyi oldu çıtayı yükselttiler

Lassana 'Dolphin' Diarra. Yunus kadar sevimli, denizde yunusun olduğu gibi onunki de sahada 10 kilo çeker.

imagejpeg

Son düzenleme:
eto'o galatasaray'da....eğer gelmezse temelli twitter'ı bırakırım..bilen bilir duyumcu değilim sadece adım gibi gerçekleşecek bu biliyorum

@ciganelli twitter

Verstuurd vanaf mijn LG-H815 met Tapatalk

2013te şampiyon olduk.kutlayamadık.2015te 3 kupa aldık,4 .yıldızı aldık.zehir ettiler.2016da 2 kupa ...zıkkımın kökü transferler,karabük karşısında kıcı kalkmış sinan gümüş,hayalet selçukla oynadık.

heycan veren hiçbişey yok.

bu takımın geleceği 0.

eto'o galatasaray'da....eğer gelmezse temelli twitter'ı bırakırım..bilen bilir duyumcu değilim sadece adım gibi gerçekleşecek bu biliyorum

@ciganelli twitter

Verstuurd vanaf mijn LG-H815 met Tapatalk

Hiç bildiği birşey oldumu olduysa diarra+eto'o ciddi iyi iş olur.Double zencoya kim hayır der

Bu gece birşey olmadı :( yarına nasipse :)
bu gece ya da en geç yarın öğlene kadar kendisinin galatasaray'a transferi ile ilgili olumlu gelişmeler bekliyorum.
(quakerboy - 24 ağustos 2016 17:09)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt