Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Chedjou konusunda da dedim, Carole konusunda da.

Bu futboldan anlamaz taraftar oyuncularin her mac sifir hata ile oynamasini bekliyor. Istiyor ki rakip takim pozisonya girmesin, defans calim yemesin, ofans calim atarken kaptirmasin topu.. Oyuncular hic kötü gününde olmasin.

Bi arada ki farka bakin, Dortmund lu taraftarlar Emre istediği kadar top kaptirsin, ancak böyle potansiyeline ulasir ve büyük oyuncu olur diyorlar.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Futboldan anlamıyorlar demem, ben kendimin de Profösör görmüş olurum ki zerresi değilim. Futbol zor bir şey değil herkes anlıyor mesele duygusal bakıyor insanlar ona kızıyorum yoksa 16 yaşındaki bir çocuğa bile sen anlamıyorsun demek ne haddim ne de hakkım. Kötü oynuyor de ama bunu farklı bir üslup ile de, gönder deyince olmuyor işte .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Futboldan anlamıyorlar demem, ben kendimin de Profösör görmüş olurum ki zerresi değilim. Futbol zor bir şey değil herkes anlıyor mesele duygusal bakıyor insanlar ona kızıyorum yoksa 16 yaşındaki bir çocuğa bile sen anlamıyorsun demek ne haddim ne de hakkım. Kötü oynuyor de ama bunu farklı bir üslup ile de, gönder deyince olmuyor işte .

Ben derim kusura bakmayacaksin. Prof olmak ile de alakasi yok. Isi uzatmayi sevmem, direk ve net konusurum.

Burda bir kaç kisi gözümde nasil futboldan anliyorsa, cogu kiside anlamiyor ve bu da dogal birsey.

Ben derim kusura bakmayacaksin. Prof olmak ile de alakasi yok. Isi uzatmayi sevmem, direk ve net konusurum.

Burda bir kaç kisi gözümde nasil futboldan anliyorsa, cogu kiside anlamiyor ve bu da dogal birsey.

Senin için demedim zaten , o senin tarzın bu da benim . İşim dolayısıyla yaşam biçimim olmus bir nevi . Neyse artık.

Sen önce virgül kullanımını öğren sinsi

Ne boş adamsın bi defolup gitmedin

Boş adamın kim olduğu belli.

Gideyim ki senin gibi çapulcuya kalsın forum :)

Hadi uza Lucescu üstadın sözüyle: "İtler istedi diye atlar ölmez."

Moderatör tarafında düzenlendi:
Evet Real Madrid örneği gerçekten müthiş. Chedjou her maç en az 2-3 büyük hata yapıyor ama suç etrafındakiler. Güzel kafa valla.

Forvetler topu kontrol etmeyi müsade eden, sonra onların nasıl şut çektiğini mal mal izleyen stoperimiz suçsuz ama suç etrafındakilerde.

Her stoper hatasiz oynayamaz ama Chedjou o kadar çok hatalar yaptı ki artık millet galatasaray maçlarında kgsiz geçmiyor

Bu stoper bozuntusunu savunanlar futboldan bi halt anladiklari yok bence. Tek argümanları ama hakan balta! veya ama etrafındaki oyuncular! oluyor.

Tabi bu benim şahsi görüşüm.

Boş adamın kim olduğu belli.

Gideyim ki senin gibi çapulcuya kalsın forum :)

Hadi uza Lucescu üstadın sözüyle: "İtler istedi diye atlar ölmez."

Üstadmış lan sinsi

Hakaret edip ceza almaya bi yerim yemiyor demiyorsun da aklın sıra lucescunun sözünü kullanıyorsun

Senin hangi anlamda kullandığını bilmiyor muyum hahahah

Başka takım taraftarısın hala sinsi sinsi takılıyorsun utanmadan

Üstadmış lan sinsi

Hakaret edip ceza almaya bi yerim yemiyor demiyorsun da aklın sıra lucescunun sözünü kullanıyorsun

Senin hangi anlamda kullandığını bilmiyor muyum hahahah

Başka takım taraftarısın hala sinsi sinsi takılıyorsun utanmadan

Başka takım taraftarıymışım :)

Benim kadar Galatasaray'ı düşün başka bişey istemez.

Forumda Galatasaray adına kendince birkaç cümle eden herkese sataşıp, asıl kendisi sinsice eden birisin işte.

Engellemiştim ama arkadaşlardan biri söyleyince farkettim hala bana sataşmaya çalıştığını.

Galatasaraylılığımla ilgili de laf etme. Ha senin gibi diğer takımlara, insanlara küfür etmememi iddialarına delil olarak düşünüyorsan senin gibi Galatasaraylı olacağıma olmam daha iyi.

Bi öğle yemeğine çıktık, kavga olmuş

Başka takım taraftarıymışım :)

Benim kadar Galatasaray'ı düşün başka bişey istemez.

Forumda Galatasaray adına kendince birkaç cümle eden herkese sataşıp, asıl kendisi sinsice eden birisin işte.

Engellemiştim ama arkadaşlardan biri söyleyince farkettim hala bana sataşmaya çalıştığını.

Galatasaraylılığımla ilgili de laf etme. Ha senin gibi diğer takımlara, insanlara küfür etmememi iddialarına delil olarak düşünüyorsan senin gibi Galatasaraylı olacağıma olmam daha iyi.
Sinsice bi paylaşım olmuş lol

Utanmadan Galatasaraylılık falan diyorsun

Delil falan sunmadım şizofrenik mesajlar atma

Spor haberleri okumaktan şaşı oldum Diarra he geldi ha gelecek ha gelmiyor aç tavuk buğdağ ambarında misali şimdide forvet ve savunmaya takviye işi çıktı. Ne yapacaksanız yapın artık.

Ajax'ın 27 yaşındaki kalecisi Jasper Cillessen, Barcelona ile sözleşme imzalamak üzere yola çıktı.

Biraz Türkiye Ligi disinda mac izleyin futbola bakis aciniz degisir. Sadece bizim maclari izleyince sacma beklentiler icerisine giriyorsunuz.

Bakin bakalim Real Madrid lig maclarinda kac pozisyon veriyor, Ramos kac kez calim yiyor.

Hakan!
Yapma kardesim ramos calim yiyor olabilir ama kaya gibi adam vucudunu koydugu gibi oyuncuyu ceza sahasi disina ucuruyor. Adam ust duzey arenada ust duzey oyuncularsan yiyor calimi bizimki gotu boklu, trabzonun begemedigi oyuncuya abi gel gec diyor. Ujfa'da calim yiyordu 4-4luk degildi ama kaya gibi adamdi hirsliydi.

Ched yavas, yumusak, hirs yok, liderlik yok.

Yuz yilda birde kafa topuna cikiyor.
Bi oyun kuruyor arada.

Serdardan tek farki oyun kurabilmesi ki serdarin oyun kurma beceri farki %30 falandir anca.

Dunyada milyon stoper var biz yillardir hep yumusaklariyla ilgilenip durduk. Cok buyuk yanlis icerisindeyiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt