Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakan!
Yapma kardesim ramos calim yiyor olabilir ama kaya gibi adam vucudunu koydugu gibi oyuncuyu ceza sahasi disina ucuruyor. Adam ust duzey arenada ust duzey oyuncularsan yiyor calimi bizimki gotu boklu, trabzonun begemedigi oyuncuya abi gel gec diyor. Ujfa'da calim yiyordu 4-4luk degildi ama kaya gibi adamdi hirsliydi.

Ched yavas, yumusak, hirs yok, liderlik yok.

Yuz yilda birde kafa topuna cikiyor.
Bi oyun kuruyor arada.

Serdardan tek farki oyun kurabilmesi ki serdarin oyun kurma beceri farki %30 falandir anca.

Dunyada milyon stoper var biz yillardir hep yumusaklariyla ilgilenip durduk. Cok buyuk yanlis icerisindeyiz.
Yahu ben Ramos simdi kötü stoper fln mi dedim? Ben her macini izlerim, inanilmaz hatalar yapiyor kendi kalitesine göre. Ama bir dedigin kadar da iyi iste. Ayrica sadece üst düzey oyunculardan calim yemiyor. Ispanya liginde o kadar vasat takim var.

Ben farkli birseyden bahsediyorum. Kendi kalitesine göre Ramos ta calim yer, ondan daha kalitesiz Chedjou da daha kalitesiz adamlardan calim yer. Cok basit aslinda.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Yahu ben Ramos simdi kötü stoper fln mi dedim? Ben her macini izlerim, inanilmaz hatalar yapiyor kendi kalitesine göre. Ama bir dedigin kadar da iyi iste. Ayrica sadece üst düzey oyunculardan calim yemiyor. Ispanya liginde o kadar vasat takim var.

Ben farkli birseyden bahsediyorum. Kendi kalitesine göre Ramos ta calim yer, ondan daha kalitesiz Chedjou da daha kalitesiz adamlardan calim yer. Cok basit aslinda.

Hakan mesele sadece bir çalım değil. Mutlaka her oyuncu çalım yiyebilir. Ama Chedjou kadar kolay geçilen, yanlış, duran ve aynı zamanda sakar stoper çok az bulunur. Ayağı düzgün ve koşarak gelip vurduğu hücum kafaları etkili. Adamın kademe anlayışı, rakibe karşı sertliği, savunamda olduğu yerde zıplayarak top karşılama yeteneği vs. çok aşağıda.

Chedjou'dan hepimiz ümitliydik ama adam çok geriye gidiyor.

Hakan mesele sadece bir çalım değil. Mutlaka her oyuncu çalım yiyebilir. Ama Chedjou kadar kolay geçilen, yanlış, duran ve aynı zamanda sakar stoper çok az bulunur. Ayağı düzgün ve koşarak gelip vurduğu hücum kafaları etkili. Adamın kademe anlayışı, rakibe karşı sertliği, savunamda olduğu yerde zıplayarak top karşılama yeteneği vs. çok aşağıda.

Chedjou'dan hepimiz ümitliydik ama adam çok geriye gidiyor.
Dedigim gibi benim futbola bakis acim farkli, aldigim egitim farkli. Pozisyonun baslangicina bakarim. Bir stopere yapabilecegin en kötü olay bos alanda oynatmak olur. Biz ise tam bunu uyguluyoruz. X bir stoper olsa zorlanir. Bu kadar bos alanda kademe hikaye.

Hararetli tartışmalar gözlemliyorum.

Hakan'ın üzerine çok geliyorsunuz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ched'i beğenmeyip istemeyenlere hatırlatırım

Bu yönetim öyle birini alır ki Ched'i ararsınız.

Bugün diarra'ya verilen süre doluyor ,bu transferin artık sonuçlandıırlması lazım.

Muslera
??? ??? ??? Carole
Diarra ???
??? Sneijder Bruma
???

Okadar eksiğimiz var kimse kimseyi kandırmasın... Diarra geldi diyelim ek olarak...​

Ne yazikki GSC'nin büyük kismi Fatih Terimden almis futbol egitimini. Ne hallere düsdük.

Daha bitmedimi diarra nın ruslarla görüşmesi sizin keyfinizimi bekleyecez rus pezevenklerin

Son düzenleme:
Bentaleb & Stambouli > Schalke

Biz daha 1 önlibero alamadik, adamlar 2 önlibero aliyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt