Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"alabiliriz", "düsünebiliriz" ile olmaz bu hocaa

Berk'i Ada'mdan sayıyorsan neden son maçta Yasin'i forvete koydun? Tamam yönetim hoca beklenti yaratma demiş olabilir ama Berk'i forvet saymak da nedir hoca? Kendinle çelişiyorsun .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yasini brumanın yerine sol kanata koydu forvet yine sadece erendi.. Maçın son dakikaları biz yüklendikçe içeri katediyodu yasin

Diarrayi sordular

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cqswo0OWEAArMFk.jpg

Bursa da aciklama yapmis Aziz le ilgili

Diarra icin Alternatiflerimiz var dedi o kadar

Yasini brumanın yerine sol kanata koydu forvet yine sadece erendi.. Maçın son dakikaları biz yüklendikçe içeri katediyodu yasin

Ama dikkatli izle , oynadığı sürede en fazla forvette durdu. Ya çocuk bile Berk'i saymaz , o da saymıyordur da neden düşünmediğini söylüyor . Yönetim bunu da kendine benzetti sonunda .

JOR : Diarra olmazsa, on libero icin baska alternatiflerimiz var.

Son düzenleme:
Ama dikkatli izle , oynadığı sürede en fazla forvette durdu. Ya çocuk bile Berk'i saymaz , o da saymıyordur da neden düşünmediğini söylüyor . Yönetim bunu da kendine benzetti sonunda .

CHedjou bile orta sahaya kadar geldi fazla bastırdığımız için yani forveti 2 lemedi maçta orta sahayı 4 lememek ya da defansı 3 lememk için.. Ama tabi berk e kim güvenir asıl güvendiklri podolski ve sinan dua edelim erene bişey olmasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt