Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CHedjou bile orta sahaya kadar geldi fazla bastırdığımız için yani forveti 2 lemedi maçta orta sahayı 4 lememek ya da defansı 3 lememk için.. Ama tabi berk e kim güvenir asıl güvendiklri podolski ve sinan dua edelim erene bişey olmasın

Eren'i beğenmiyorum , poldi forvet değil , Berk oyuncu değil. Neyse sinirim bozuldu renktaş , boşver :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Cqswo0OWEAArMFk.jpg

Bursa da aciklama yapmis Aziz le ilgili

Süper:hat:

bu sezon çok övüldü ama rezil bir transfer sezonu oldu. Sene başında 2 forvet , 1 orta saha diyordu herkes ; hala ne iyi bir ön libero var ne de forvet . GS takımının tek forveti var , şaka gibi. Neyse Serdar sağolsun , Tolga'ya yıllık 2 verenler sağolsun.

Eren'i beğenmiyorum , poldi forvet değil , Berk oyuncu değil. Neyse sinirim bozuldu renktaş , boşver :)

Berk o kadar kötü değil aslında. Bence 3. forvet olarak kadroda kalmalı.

Yani Eren normalde bizde 2.forvet olacak bir oyuncu ama ondan daha iyisini alamazlar bu saatten sonra. Bari yedekleyecek birini alsalar da başımız ağrımasa sezon boyunca tüm yükü Eren çekecekse.

Bir ara forvet kaynıyordu takımda 3'er 4'er tane forvet vardı sonra git gide azaldı, geçen sezon da sıfır forvetle oynadık çünkü Umutu adamdan saymıyorum Poldi de en uçta oynayacak forvet değil.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Berk o kadar kötü değil aslında. Bence 3. forvet olarak kadroda kalmalı.

Yani Eren normalde bizde 2.forvet olacak bir oyuncu ama ondan daha iyisini alamazlar bu saatten sonra. Bari yedekleyecek birini alsalar da başımız ağrımasa sezon boyunca tüm yükü Eren çekecekse.

Bir ara forvet kaynıyordu takımda 3'er 4'er tane forvet vardı sonra git gide azaldı, geçen sezon da sıfır forvetle oynadık çünkü Umutu adamdan saymıyorum Poldi de en uçta oynayacak forvet değil.

Aynen öyle Can, Eren'i beğenmiyorum ama bu kötü demek değil . En azından rekabet edecek birileri olsun . Poldi forvet oynayamıyor , bunlar kimi kandırıyor. Tek forvet olmaz poldi

Yönetim hocayı öne atıp yine kendini kurtardı.

Jor hocam ne diyorsa haklidir

Cöpleri gönderemedik ön libero alamadik forvet diyorsunuz

Aynen öyle Can, Eren'i beğenmiyorum ama bu kötü demek değil . En azından rekabet edecek birileri olsun . Poldi forvet oynayamıyor , bunlar kimi kandırıyor. Tek forvet olmaz poldi

Oynar da yani çok zor durumda kalırsın sakatlık cezalar vs gibi şeyler yüzünden idarelik 1-2 maç oynar.

Ama koca sezona adamı muhtemel forvet olarak planlayarak girilmez.

Marsilya forumundan ;

Ynt: [Lassana Diarra] Müzakereci
Son olarak, sonra bazı Gazeteler kalkış Lass ise tam tersine bir durum satışı, çünkü buna izin verdiği için kaldırmak 10 potansiyel sorumluluk...

Çünkü bizim eski büyük Başkan olurdu değil aslında iyi korunan tarafından kulübe , ve anlaşılan o ki biz hala büyük olasılıkla para için Lass
Bu ne ya? Kafam agirdi okurken.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt